phpbb Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Ahoj, potřebuju vyměnit levý zpětný zrcátko a kvůli tomu potřebuju sundat tapec u dveří řidiče. Sundal jsem madlo, odšrouboval 3 torxy za ním, další dva torxy dole a začal tapec vycvakávat ven. Jenomže to by nebylo, abych se na něčem nezasek - u té větrací mřížky (naznačeno šroubovákem) to prostě na něčem drží a nechce to jít ven. Když trochu zaberu, tak cítím, že se vnitřek tapecu má tendence trhat, takže silou to nepůjde... Nevíte náhodou v čem je problém ? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Este jeden srob je za ovladacom spetakov musis vycvaknut mriezku vyskoveho repro s ovladacom a tam ho najdes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Super, díky moc, zítra si s tím zase zkusím pohrát :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Nie je zac. Hlavne na to treba pacidla a opatrne lebo sa vie tapec zlomit prave v mieste kde ukazujes na foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Jojo, všiml jsem si, že je to v těch místech takový křehký, ale z těch nýtů jsem to vycvakal opatrně. Takže teoreticky už by to mělo držet jen na tom šroubu za ovladačem zrcátek, nebo je to ještě nějak chycený v tom místě na fotce ? Jestli je tam nějakej nýt, tak teda nevím, jak to z toho dostanu... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Nie po obvode su uz len nity a zhora je tapec zasunuty v ,,kolajnicke,, :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 normalne tam zboku odskeris tapec a uvidis prichytku pod ktoru vlozis skrutkovac alebo nieco podobne - tesne pod nu a vypacis , ak to budes trhat bez podpacenia priamo pod nu tak ju odlomis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 suri: takže je to v tom místě na fotce ještě nějak přichycený, jestli tomu správně rozumím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 po celom obvode je nacvakaný na 6 príchytkách , ak začneš páčiť tenkým dreveným/plastovým klinom pod samotný tapec tak uvidíš ako tá príchytka vyzerá , dostaneš sa pod ňu a len tlačíš , ide to ľahko , tu na foto vidno ako ju odtrhol a potom musel lepiť naspäť , tieto idú celkom pekne len tá čo si fotil ty je taká slabá , tú musíš podpáčiť rovno pod ňu inak ju zlomíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Tak, zrcátko úspěšně vyměněno, nic jsem nerozbil, dokonce ani žádnou tu příchytku (a to jsem si objednal 10 náhradních :-D ) Díky za pomoc. Ještě se zeptám, to nový zrcátko je el. sklopný a má zespoda přísvit, jdou tyhle funkce nějak jednoduše dodatečně zprovoznit ? Že bych si případně koupil ještě to levý... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Zalezi od dverovych jednotiek ake mas niektore nepodporuju sklapanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 To bude ta krabička ve dveřích zhruba v prostoru pod madlem, do které jsem to zrcátko zapojoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Ano presne ta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.