Stramak Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Zdravim taky jsem koupil budik na tlak turba ale porad dumam kam to mam pripojit nikde jsem to poradne nevycetl mam ten mechanickej s hadickou tak jestli nekdo nevi.dik Asi bych to dal bud tam nahoru nebo jak vede ta hadicka od toho podtlakovyho ventilu pres to Tcko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Ani na jednu z uvedených hadiček budík plnícího tlaku turba nenapojuj,jsou to ovládací hadičky a plnící tlak v nich není. U starších motorů ,třeba AGR s turbem s obtokem ,ovládaných přetlakem se dal plnící tlak vzít myslím u ventilu N75.Pokud máš novější motor s variabilním naklápěním lopatek,je ovládání řešeno podtlakem a plnící tlak turba nenajdeš v žádné. Musíš hadičku pro budík napojit přímo do vedení plnícího vzduchu.Ideální místo je EGR ventil,kam jde navrtat dírku a našroubovat dýzu pro hadičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stramak Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Mam starsi s obtokem a kde ten ventil najdu presne ? Sem sice automechanik ale tohle sme zrovna moc nedelali a na tehle motorech vubec Uz mam nasel sem ale sou tam 3 hadicky plnici tlak bude asi na tom kde VAC OUT ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Ventil N75 najdeš na přepážce za motorem před řidičem.Jestli máš obtok,máš N75 hranatý ,tlak by měl být na přívodu pod konektorem. Jestli je popsaný ten hranatý N75 si nepamatuju,ale na novém kulatém je VAC od vývěvy a OUT je k turbu. Na tom hranatém je přívod přetlaku u konektoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stramak Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Je tam ten kulatej takze to mam dat na to out ? Dival sem se a vede ta hadica k tomu egru zvrchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Jestli máš ventil N75 kulatý,tak nemáš turbo s obtokem.A platí to,co jsem psal úvodem.Plnící tlak není v žádné z ovládacích podtlakových hadiček.Jinak žádný výstup z ventilu N75 nejde na EGR ventil.Tam je připojený výstup OUT ,ale ventilu N18. Na foto vlevo ventil N18,vpravo N75.Pokud by jsi měl turbo s obtokem,místo toho ventilu vpravo s bílým vrškem by jsi měl ten hranatý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stramak Odesláno Červenec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Jojo sory uz to mam sem myslel ze je to ten druhwj je tam ten hranatej na lezaka takze to je pod tim konektorem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DenisAGR Odesláno Srpen 2, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2022 Zdravím, mám motor AGR do ventilu N75 som napojil budik cez T-čko a budik vôbec nejde vedel by mi prosím niekto poradiť ? Vopred ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.