Přejít na obsah

Škoda Octavia II 2.0TDI 103kW Elegance sedan 171tkm černá metalíza


Guest Chezz

Doporučené příspěvky

Dobrý den, prodám Octavii II 2.0TDI 103kW r.v. 2006 ve výbavě Elegance, do provozu uvedena 2006, najeto 171 000km, v 4/2008 dovezeno z Německa, od té doby u nás v rodině, používáno jako třetí auto, garážovaná. Poslední dva roky ježděna pouze na dálnicích na služební cesty Brno - Bratislava.Výbava Elegance: 10x airbag, 4x el. okna, elektrická vyhřívaná zrcátka, zadní stěrač s ostřikováním, parkovací senzory vpředu i vzadu, dvouzónová digiklimatizace, 6 rychlostních stupňů, kožený 4 ramenný volant, kožené madlo ruční brzdy tempomat, isofix, přední loketní opěrka, zadní loketní opěrka s tunelem mezi sedadly, centrální zamykání, vyhřívané zadní sklo, tažné zařízení, vyhřívaná přední sedadla,

přihrádka spolujezdce i loketní opěrka s chlazením, stahování oken při podržení tlačítka na klíčku, alarm, ABS, ESP, uzamykání vnitřního prostoru tlačítkem, dětská pojistka na okna, vypínání airbagu spolujezdce, roční dálniční známka 2016 ČR + slovensko, nová STK, Plnohodnotná rezerva na plechovém disku - nikdy nejetá, odstín karoserie - černá metalíza 9910


Mnou provedené úpravy: - Led osvětlení stropních lamp vpředu i vzadu, led osvětlení nástupního prostoru (ledky nehážou chybu na přístrojové desce) (zájemci mohu uvést do originálního stavu - vyměním za klasické sufitky)

- krátký prut antény z FL verze

- 2DIN rádio Pioneer AVH-P2300DVD

- výměna znaků přední kapoty a kufru za nové (chromované)

- odsranění zadního popisu Octavia

- přelakovaná přední maska do černé metalízy 9910 jako auto

- přelakovaný rámeček řadící páky, popelník a rámeček rádia a ovládání do černé metalízy 9910

- výměna hlavice řadící páky z Audi (originální díl z Octavie přiložím k autu)

- zkrácené dráhy řazení výměnou za díl z Audi TT - perfektně přesné (originál díl z Octavia přiložím k autu)

- chromované pedály a podložka z modelu RS (originál díl z Octavia přiložím k autu)

- nové velurové koberce + gumové přidám zdarma

- plastová vana kufru

- obroušeny a natřeny všechny brzdiče žáruvzdornou stříbrnou barvou

- vyměněny přední lampy za černé (originál jsem prodal aby se mi vrátila investice)

- vyměněny přední mlhovky za černé (originál jsem prodal aby se mi vrátila investice)

- světla vyměněny pouze z estetických důvodů

- doděláno vypínání climatronicu jedním tlačítkem stejně jako Passat (u Octavie se vždy muselo točit ovladačem intenzity až na 0)

- vyměněy vzpěry zadního kufru za originál Škoda

- nechával jsem si faktury, mohu doložit


Autu jsem nechával na jaře přeměřit tlumiče a naměřené hodnoty se pohybovaly od 75 do 80% stavu nových tlumičů. Na zadní nápravě jsou drážkované kotouče Brembo anové desky, vpředu obložení Ferodo a nové kotouče před 50tkm. Pravidelně měněn olej po 10.000 km, při posledním servisu měněn napínák volnoběžky a žhavící svíčky. K autu přidávám střešní nosiče Škoda (mají podélnou T-drážku s vkládací gumou perfektně sedí nosiče thule třeba na kola). S autem bylo ježděno naprosto normálně, žádné dušení na 1000 otáček ani žádné přetáčení nebo tahání těžkých přívěsů. Na pravé boku je delší šrám od "hodného" kolemjdoucího, šrám není až na kov, jen na základ. Lehce zaretušováno. Poškrábán i levý přední blatník, opět jen na základ. Při zařazení zpátečky fungují všechny senzory správně,

jen chvíli pípá signalizace, zřejmě je chyba v jednotce a chtělo by to vyresetovat. V tomto se nevyznám. Dostal jsem služební vůz, proto prodávám svou Octavii. Nic netajím, klidně přijeďte s technikem, ale pouze o víkendu. K autu přidávám i zimní plechové disky s kryty kol (sada je na 1 zimu). Na autě jsou teď 3 měsíce 18" kola Themisto ze Superbu 2 obutá na pneu Dunlop SP Sport Maxx - mohu prodat s těmito alu za příplatek 16 000 Kč, jinak budou k autu originální 15" disky s 2x pneu (4mm) a 2 disky bez pneu.


Cena s 18" Superb 2 Themisto - 175 000 Kč

Cena s 15" zima + 15" originál s bohatou výbavou - 159 000 Kč


Rozumné dohodě při fér jednání se nebráním, ale pouze na místě.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...