Fage Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Zdravím chtěl bych vás požádat o nějakou radu . Když nepřidávám plyn tak mi hned spadnou otáčky a zdechne motor nejhorší je to na kruháču nebo na křižovatce musím vždy startovat . Měnil jsem asi 3 škrtící klapky . U jedné to začlo dělat časem a u dvou to dělá furt ,někde su slyšel že se musí odjet třeba 500 km aby to sedlo .. je to pravda? nebo máte ještě nějakou jinou variantu? díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 (upraveno) Musíš ji především nastavit přes diagnostiku když ji vyměníš... pokud jsi to neudělal nebude to fungovat správně... Upraveno Srpen 23, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fage Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Musíš ji především nastavit přes diagnostiku když ji vyměníš... pokud jsi to neudělal nebude to fungovat správně... To mi udělaj normálně na diagnostice nebo i v autoservisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 I v servisu to budou umět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.