Přejít na obsah

Diagnostika množství oleje


ovca

Doporučené příspěvky

Prosim pomoc.

Kde ve vagu 12.12 najdu mnozstvi oleje, auto mi zacalo naprosto nepravidelně hlásit , zkontroluj mnozstvi oleje, kdyz skontroluju, je ho dost, čidlo nové, mam podezreni ze je vadný kabel, nebo konektor, potrebuju najit nejakou funkci, aby mi to ukázalo hladinu oleje, budu hybat kablem a uvidim, jestli je chyba v tom.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

tak jsem našel měření hodnot, píše to hladina oleje - OK , ale na maxidotu , je zkontroluj hladinu oleje, až nabiju noťas dodám fotky, jsem z toho už neštastný už to bylo ve dvou servisech a neví si s tím rady, všichni by hned chtěli to hlídání hladiny oleje vypínat,alr to já nechci. jinak čidlo měněno, to bylo první do udělali, ale je to pořád stejné. nevíte někdo o někom šikovném z Ostravy a okolí ?

díky všem

Odkaz ke komentáři

post-43533-0-57640100-1476383332_thumb.jpg

Nasel jsem ve vagu pod tim merenim hodnot, pise pouze hladina oleje ok, jak to bylo v servise ukazoval mi servisak nejake jine měření na nrb mel tam primo nejake cislo, ktere udavalo aktualni hladinu oleje. nevite někdo kde se k tomu doklikám? uz si pripadam jak blbec, kteremu auto co 100 km pripomina at kontroluji olej a pritom ho mam 1 carku pod maximem.

Odkaz ke komentáři

Me to ukazovalo taky krasne kdyz jsem ji otevrel a zavrel...

Jak chces, snazil jsem se ti usetrit penize ktery jsem musel dat ja abych to vsechno vyzkousel (vana dolu, novy cidlo oleje, novej olej atd...

Koupil jsem novej zamek za 600 a uz mi to pres pul roku neudelalo.....

A kdyz si to das do vyhledavace na internetu, tak nejsem jedinej kdo to tak mel...

Upraveno uživatelem Eddie29
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...