Gardiny Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Ahoj, Jsem tu novej a chtěl bych se zeptat, jeslti nevíte, kde se dá nejlepe sehnat volant na Oct2, mám ho docela ojeteej a chtěl bych novej, popřípadě jeslti není lepší ho nechat potáhnout. Díky ;-) Odkaz ke komentáři
octavkamann Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Ahoj, přesně toto jsem řešil před měsicem. Pokud je tvůj volant funkčně ok, doporučuji nechat očalounit kůží u ověřené firmy. Já to udělal, stalo to 1400,- a jsem maximalně spokojený. Vybereš si druh kůže, nitě... Prostě lepší jak original ? Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Zdravim. Chcem dorobit MF volant, ako zistim ci mi netreba menit este nieco ine? Na passate som musel menit podvolantovu RJ. Cital som ale, ze na 2011 uz netreba menit RJ. Ako to teda je? Vdaka. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Vše ohledně multifunkčního volantu se řeší v sekci Elektrika. Více tedy zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2200 Tady zamykám. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky