mirekp10 Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Chci nabít baterii. Otevřu auto, otevřu kapotu, zamknu centrálem auto, odpojím baterii, začne řvát alarm. Když auto nezamknu centrálem, klíčkem zavřu jen dveře u řidiče, což je na sídlišti dost na prd. U předchozího auta jsem ostatní dveře pozavíral zevnitř mechanicky, zamáčknutím zámku a dveře u řidiče klíčkem. Tady ale nevidím nic, čím by se ostatní dveře daly zamknout. Co s tím? Dík za radu. Mirek (Octavia II. FL combi 2013) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 otevři kapotu, otevři dveře řidiče, zacvakni zápatku v mechanismu zámku aby si myslel, že jsou zavřené dveře, zamkni vnitřním tlačítkem, odpoj baterku, otevři dveře řidiče vnitřní kličkou, pak je zavři a zamkni zámkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekp10 Odesláno Listopad 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 1) zacvakni zápatku v mechanismu zámku aby si myslel, že jsou zavřené dveře 2) zamkni vnitřním tlačítkem Dík za odpověď, ale mám OCT teprve od podzima a nevím kde je západka a taky nevím, které vnitřní tlačítko máš na mysli Můžeš mi to prosím trochu víc přiblížit? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 zápatka je to co v zámku zajistí dveře do protikusu ve sloupku, ty ji zatlačíš klíčem a vnitřní tlačítko je to, kterým si zajišťuješ/odjišťuješ uvnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.