Baridor Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Zdravím, chci si koupit dvojkovou octavii před faceliftem zhruba z roku 2004-2005 s MAXI Dotem a MF volantem. Na bazarech nacházím Columbuse za přijatelnou cenu cca 6-9tis. kč. Chci se zeptat, zda-li je k tomu potřeba dokoupit ještě nějaký věci aby všechno fungovalo, všude jsem našel jen oktávky zhruba z roku 2009. Na závěr se chci jestli se dá přes Columbuse propojit mobil s autem abych nemusel za jízdy používat mobil na hovory. Díky za odpověď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Minimálně anténu s GPS a kabeláž. Jinak spojení telefonu jde přes BT HF jednotku, takže pokud v autě nebudeš mít ani tu, je to další investice navíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Pri roku 04 urcite aj vymenit Gateway aby ti rqdio nevybijalo baterku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baridor Odesláno Prosinec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Děkuji moc za odpovědi, neznáte někoho ideálně z Brna a okolí nebo alespoň tak v okruhu 150km kdo by mi to mohl udělat, protože na toto se opravdu necítím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Alessi ;) napis mu SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 cosby ve Štramberku nebo Vaša v Prostějově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 4, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 Doporučuji člena Alessi, vše co požaduješ mi na autě dodělával k mé naprosté spokojenosti :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.