RadekS Odesláno Leden 5, 2017 Sdílet Odesláno Leden 5, 2017 Zdravím chlapi, mám 1.9 tdi, 66kw, r.v. 2002, byl tam přehrán software - na 96kw, od té doby při polovičním sešlápnutí plynu pohoda, krásně táhá, po sešlápnutí do plna se začne předek vozu třást a je slyšet divný zvuk. Že by špatně udělaný čip? Kolega tvrdí, že je to tím čipem, že dvouhmota nezvladá takový výkon, ale to se mi zdá blbost, když se to na tolik normálně čipuje, jak tu píšete.. poloosy ani klouby to nejsou, spojka nová. Jsem ze západních Čech.. díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Je to tím. SZpráva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Zajeď za motorpowerem, nech si udělat normální chip od člověka, co tomu rozumí a ne to, co sis tam nechal udělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Nebo si rovnou kup pořádné auto a nepřidávej si do 15 let starého krámu 50% výkonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Ale on má dobré auto. Ty nové hravě přežije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 To se klidně může stát, pokud se mu ale dřív nerozpadne po chipu [emoji12] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Po tom chipu co tam má teď se to může stát hodně brzo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadekS Odesláno Leden 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Nechám ho předělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.