Přejít na obsah

shikaree

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    508
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia I

Návštěvy profilu

1 687 zobrazení profilu

shikaree's Achievements

11

Popularita

  1. https://auto.bazos.cz/inzerat/155825162/7jx16h2-et46-antia-original-skoda-rapid-fabia-3.php Kdyby měl někdo zájem o kola Antia na Octavii, tak ať se ozve a můžeme domluvit i lepší cenu.
  2. header009: řekne, okamžitě vrátit a chtít prachy zpět pro skrytou vadu ( spotřeba oleje bude asi enormní )
  3. Budeš muset být trpělivý a čekat. Nebo ještě zkusit štěstí v zahraničí. Ideálně dovoz ze Švýcarska.
  4. Pod 80t nemá smysl koukat, jsou to zbastlený vraky, co nemají spoustu originálních věcí, které jsou právě podmínkou, aby to bylo originál RS.
  5. Nejhorší možná kombinace 4x4 a 2.0FSi, protože je tam právě to NOX čidlo. Jak píše Cosby, budeš mít vysokou spotřebu a nemáš šanci projít emisemi. Oprava bude drahá a to čidlo často odchází, proto tuhle kombinaci motoru a pohonu nikdo už nechce...
  6. Najeté km, LPG, lakované boční lišty a buhví co ještě všechno neskutečně snižuje cenu. Vůbec nepočítej s tím, že to někdy prodáš za více než 80t Kč a to jen díky toho LPG. Radši jezdi za levno dokud tě to bude bavit a pak to prodej, dokud motor ještě bude mít tlaky. Cenu dělá pouze originalita a rozumné km.
  7. Problém může být s tím automatem. Repas hydroměniče určitě nebude veškerý servis automatu. K tomu bude třeba vyměnit i olej a další hromada věcí o kterých nevíš dokud se to neotevře a nakonec budeš na větší ceně než je cena auta... U tak starých hrkáčů je sázka na manuál jistota ( když se rozpadne převodovka, koupí se z vrakáče druhá a jede se dál...funkční automat už neseženeš a pokud ano, bude stát 10-15t kč, k tomu si přidej práci na výměnu, olej...atd )
  8. V tom případě si kup original pružiny a tlumiče předek+zadek a máš klid a uvidíš že to zase tak tvrdý není. Jezdil jsem s RS několik let...
  9. Kup si RS a pak se div, že je to tvrdý 😁 Tak tam dej třeba pružiny z 1.8T 110kw...
  10. Právě že gumy se ti nějakým způsobem sjizdely podle staré nápravy. Když si dal novou, gumy si na silnici sedly trochu jinak a tím pádem začaly hucet. Je to celkem logický?
  11. Tvl dej tam 195/65/15 a máš klid a nemusíš řešit pikačoviny. Ještě lépe 205/60/15...
  12. No hele, tempomat používám každý den a auto bez něj si už nedokážu představit. Určitě třeba pro mě je tempomat důležitější než klimatizace, kterou použiji jen několikrát do roka.
  13. Proč si nedal Symphony s CD+MP3?
  14. Ty zámky budou asi už na sr*čky všechny jak vidno a v nich bude ten kýžený problém. Nakonec než tady hledat moudra ti nic jinýho nezbyde než všechny vyměnit, když už většina nefunguje jak má a v nich budou poté ty náhodný zkraty. Navíc když nemůžeš být zřejmě ani den bez auta, tak ti žádný elektrikář nepomůže. Tohle je na několikadenní pozorování a ani se to zřejmě nemusí projevit, jak sám píšeš, že to je náhodilé...
×
×
  • Vytvořit...