Ftigr Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Mám problém s klimatizací, i když zůstane ve vyhřáté garáži a displej mi zobrazuje teplotu 20°C nelze sepnout klimatizaci. Po připojení na VAG hlásí dvě teploty. První je těch 20°C ale je tam ještě druhá, myslím že filtrovaná, nebo nefiltrovaná a tam ukazuje -0,5°C a proto nechce spustit kompresor. Může to být poslední uložená teplota z venku než zůstala v garáži? Je tato teplota závislá na rychlosti? Zkoušel jsem auto nechat hodinku i v podzemním parkovišti a pak projíždět parkovištěm a nic. Manuální klima, výroba 2005 ČR. Čidlo teploty v nárazníku jsem vyměnil. Má s tím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 tomu nerozumiem preco by to ulozilo tu poslednu teplotu, kym som si nedocital tvoj koment tak som fakt tipoval cidlo teploty, ale takto sam neviem. Ty len sem tam si parkoval vonku alebo pravidelne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ftigr Odesláno Leden 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Venku parkuji pravidelně. Je mi to celé divné. I to, že v podzemních garážich kde bude minimálně 15C se ani po půl hodinovém nákupu teplota nehne a je stále třeba 2C jako když do ní přijedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.