ramik1 Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Zdravím ve spolek :-) Potřeboval bych ujasnit jednu malou věc, která se týká originálního autorádia Škoda Swing v mé OC 2 FL. Rád bych prodal Swing a nahradil jej Bolerem. Vystavil jsem inzerát na Bazoš: https://elektro.bazos.cz/inzerat/70614813/Skoda-Swing-Octavia-2-FL-VYMENA--PRODEJ.php A dnes mi zájemce podal otázku, na kterou jsem nebyl mu schopen odpovědět. Zněla přesně takto "A BT je přímo v rádiu nebo je nějaká jednotka?" Auto je vybaveno BT, ale nevím, zda-li je z rádia, nebo mám v autě jednotku. Dokázal by mi na tohle někdo prosím odpovědět? Jsem majitel OC zhruba 3 měsíce. Ještě se optám mimo mísu.. Pokud koupím Bolero z OC 2, je potřeba měnit i rámeček? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Ahoj jednotka BT se nachází nikoliv v rádiu, ale je pod sedačkou spolujezdce. Pokud seženeš bolero přímo na Octavii2 ( lichoběžníkovej tvar ) tak rámeček potřebovat nebudeš, když dáš bolero ze Superba rámeček bude potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ramik1 Odesláno Únor 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Ahoj jednotka BT se nachází nikoliv v rádiu, ale je pod sedačkou spolujezdce. Pokud seženeš bolero přímo na Octavii2 ( lichoběžníkovej tvar ) tak rámeček potřebovat nebudeš, když dáš bolero ze Superba rámeček bude potřeba. Děkuji za odpověď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.