pedroxxl Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Nazdar mám O2 FL a k nemu dav vystrelovacie kľúče samozrejme používam iba jeden. Len ma štve jedná vec tlačítko na vystrelovanie úplne zmenilo farbu ten chróm zošiel dole a vidno len farbu podobajúcu sa medi. Viac obrázok... Kamarát ma 6 rokov golfa rovnaký kľúč a nemá taký problém ako ja... Je tu niekto kto ma podobný problém? Kľúč mám pol roka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Hm pol roka je dosť málo, zvyklo to vydržať podstatne viac! Kde ho nosíš, klasicky vo vrecku, alebo pohadzuješ kade tade? Máš na kľúči nejakú kovovú kľúčenku o ktorú by sa to vo vrecku mohlo ošúchavať? Ja mám kľúč asi 5 mesiacov a je úplne v poriadku, bez žiadnej známky opotrebovania. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Nosím ho klasicky ako telefon alebo kľuče vo vrecku v žiadnom obale.... toto je fakt divné a čudné.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Fakt čudné, mám oktávku víc než čtyřletou a drží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 veď to je na počudovanie a neviem či to je zrelé na reklamáciu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No nevím, je to nevzhledné, ale na funkci to nemá vliv, takže nevím nevím, za pokus ale nic nedáš, tak to zkus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.