Hrabi Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Zdravim,po zakoupení octavie 1.8t 4x4 jsem vyměnil všude kotouče i destičky. Pořád jsem měl pocit, že dobře nebrzdí. Musel jsem velkou silou na brzdu aby to začalo víc brzdit,ale i přes to jsem měl pocit, že to neni ono. Teď po 50tis km jsem koukal, že zadní desky jsou úplně sjetý (už jsou tam nový) a přední skoro jako nový. Když jsem párkrát probrzdil auto, zadní byly horký (na udržení chvíli prstu) a přední studený max vlažný,jako by byl otočený poměr brzdění. Seklý určitě nejsou,brzdovka několikrát měněná. Kde může být chyba? Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrabi Odesláno Duben 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 V předu jsou taky? Vzadu mi dělali repas nejakou sadou kvuli ruční brzdě že se tam něco nevracelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Jo. Pístek, já měl přidřený levý zadní a kolo skoro furt žhavé. Asi by to chtělo zkontrolovat, jak chodí pístky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrabi Odesláno Duben 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Jestli maj i vliv na to,že to špatně brzdí,tak to zkusim dát opravit. Aby byly nějak seklý aby se kotouče přehrávali to nedělá. Někdo říkal že to může být i posilovačem,ale když zadní jdou normálně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Má to vplyv, ono niekedy súvisia spolu veci, aj ktoré na prvý pohľad nevyzerajú, že by mohli mať nejaký súvis. Čo sa týka posilovača tak presne ako píšeš, by sa prejavil problém aj na zadných 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.