Boubas Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 (upraveno) Zdravím ma tu někdo zkušenost s neorigo rádiem přes které funguje í sound systém, mám audience a chtěl bych dát jiné radio nejlépe už s dotykacem a columbus už mi přijde zbytečně drahý a bojím se krádeže. Děkuji moc za odpověď Upraveno Květen 29, 2017 uživatelem Boubas Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 nerozchodíš to, jediná možnost je vyřadit zesilovač nebo nějaký canbus adapter. Já osobně mám 8" čínu za 4 tisíce a funguje dobře, zesilovač mi vyřazoval kolega Passta od Brna Odkaz ke komentáři
Boubas Odesláno Květen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 No právě odpojovat zesilovač nechci, chci aby SS fungoval naplno, takže jedině origo. Děkuji Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 @boubas: stejné téma tu už je. Příště prosím investuj 2 minuty do hledání, než rovnou zakládat nové téma... Díky a LOCK. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky