Grace Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Cau lidi, nasel by se tady nekdo ochotnej kdo by mi mohl poradit jakej BT modul vybrat do me Octavia 2 r.v 2010 s radiem swing. - chtel bych se pripojit s telefonem a pouzivat jej na volani a take poslech hudby ze spotify - bral bych zobrazovani na maxidot (mam bilej) ale nemam na mf volantu tlacitka na hovor (asi budu muset vymenit ze?) - chtel jsem vybrat nejakej modul z aliexpress kde jsem nasel nejake jednotky vcetne kabelaze - vim ze se to pak bude muset nakodovat ale potreboval bych poradit jakou vzit jednotku aby jsem neco nekoupil blbe. - popripade by mi i stacilo to ovladat jen skrze telefon a ne skrze volant Jednotku jsem nasel treba tuto : 1K8 035 730 D Uměl by nekdo z okoli Brna nakodovat tu jednotku co jsem udal? Dekuji predem za pripadne info Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6522&page=43&do=findComment&comment=1679455 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky