vlceon Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 Zdravím, chystám se kupovat své první auto a jelikož s ním chci jezdit cca. 70 km denně tak se mi jako studentovi zamlouvá Octavia s motorizací 1.9tdi 66kW/81kW. Zároveň jsem ale četl o zpřísňování na STK od roku 2017, hlavně co se týče emisí a tak se obávám jestli tento motor má vůbec šanci projít buďto teď nebo v následujících letech? Konkrétně na co bych se měl potom při koupi zaměřit abych neměl u STK problémy? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 aby měl katalyzator a egr ... pak to projde úplně v pohodě :) a čistou řidici jednotku motoru (bez chyb) ... a bacha na nekvalitní chip, co bude hulit jak kamna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 Udělej to jednoduše, jak si nějakou Octávii vyhlédneš, tak se na ni zajeď podívat, domluv se s prodejcem, že auto vezmete na test emisí a tam uvidíš přesně jak je na tom. Můžeš auto i nechat projet předtechnickou prohlídkou, kde si můžeš auto prohlídnout vklidu i zespod a technik ti spoustu věcí může říct. Sice tě to bude stát kolem 1000kč, ale budeš znát stav brzd, podvozku, čepů a hlavně emisí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 A jako bonus bude evidenčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlceon Odesláno Červen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 Díky moc chlapi, takže se toho bát nemusím? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 14, 2017 Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 pokud to má všechno jak má mít, tak si s emisema hlavu dělat nemusíš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 podla toho, co si pisal sa mi zda, ze sa zbytocne stresujes, nemusis mat obavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.