Prochy Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Čau chlape, včera jsem projížděl kolem, ty máš tu káru pořád nablýskanou. Chtěl jsem zastavit, ale za mnou jelo pár takových bl.., že jak bych přibrzdil, tak ten červenej korejec by mě asi roztřelil zadek. Tak snad příště. Co to bylo za ladění čtyřkolky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Hodně pěkná OII... To mě od toho standartu co dostanu z Jarova ve čtvrtek, čeká ještě hodně dlouhá cesta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Čau chlape, včera jsem projížděl kolem, ty máš tu káru pořád nablýskanou. Chtěl jsem zastavit, ale za mnou jelo pár takových bl.., že jak bych přibrzdil, tak ten červenej korejec by mě asi roztřelil zadek. Tak snad příště. Co to bylo za ladění čtyřkolky? autičko bylo nablyskany protože jsem myslel žepojedu na tuning srazek do vyškova a nakonec nic ,ta čtyřkolka to je muj mazel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 tady ješte nalepka OC :) super umisteni uz vim proc jich po me chces tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 super umisteni :( uz vim proc jich po me chces tolik no jasny .já jsem chtěl po tobě jenom jednu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 zdarec prosim tě nevite čim rozleštit poškrabany lak .nekdo u supermarketu mě to poškrabal ;) :D ma pěkně chyceny dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 tak na takovy ty drobny skrabance se mi osvedcilo tempo a pak barevna lestenka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 moc drobny to zrovna není ;) :D co myslite pomohlo by rozlešteni laku ?? nebo to je jenom na oživeni laku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 a ktomu tam mam ješte dulek ;) to me pos.r................ :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 na kolik by přišlo přestřikani auta ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 tak abych nebyl po zadu tak jsem zmaknul černy přední světla :D :) už je mam asi 14 dní a superr Pekna pekna,jen co je pravda.. Predni lampy jsou od Depa? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Pekna pekna,jen co je pravda.. ;) Predni lampy jsou od Depa? :D předni lampy ,vlastni vyroba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 (upraveno) Tak přece nebudeš stříkat celý auto ne ? :) Tady v okolí lakovny berou cca 3 tis. za díl. Upraveno Květen 6, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 (upraveno) Tak přece nebudeš stříkat celý auto ne ? :) Tady v okolí lakovny berou cca 3 tis. za díl. kdyby jsi vydel jak to je poškrabany a ktomu mam ješte předni blatnik ješte z nedavna mam zadni naraznik a předni levej blatnik od nejakyho hajzla co mě o projel kličem Upraveno Květen 6, 2010 uživatelem luky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 To je v poho. Kup černej Sonax s tou tužkou a časem to zmizí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 prej v poho . ten černej sonax ten na to nezabira ,ten jsem už taky vyzkoušel :) ono je to celkem hluboky ,mě asi odvezou na hřbitov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tak nase... to ale co naděláš. Zkus to někde nechat rozleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 luky tak gril je povolen :( tak ho vem sebou ju?my bysme si taky něco ugrilovali pokud můžem :( pak mi prosím na sebe písni tel abych tě mohla v tu sobotu najít :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 čauky nevite nekdo jak vytahnu prostředni ofuk v palubovce?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 stačí vzít plocým šroubovákem od spodu od rádia a zapáčit je tam nacvaklej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 ok .zitra to pujde ven ,to tam budou ty packy že ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 kdo mě řekne jak sundat antenu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 mam takovej dotazek nema někdo na prodej radičku na OII -černa kuže - kdo třeba pojede na rozkoš .jinak napište sz .předem diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 predpokladam ze se ti nechce jet pres Brno, takze pokud pojede Brno pres Svitavy muzeme tam, cas a slozeni odjezdu se bude resit asi zitra na Brno srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 ráda sem tě poznala Luky a ta tvá černá okťule je fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 luky jestli budes mít čas hod me prosim do zpravy tan navod na ty světla a nejaky fotky díík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Ahojky , timto bych chtěl všem poděkovat co hlasovali pro moje autičko moc si toho važím . A Rád jsem poznal noví suproví lidičky, bylo mě tam sváma dobře . moc děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Velká gratulace několikrát se mi stalo že jsem si jí spletl se svojí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Velká gratulace několikrát se mi stalo že jsem si jí spletl se svojí :) to si měl tolik v hlavě??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 (upraveno) Velká gratulace několikrát se mi stalo že jsem si jí spletl se svojí moc diky ,tobě taky . tak to jsi dobrej Upraveno Září 8, 2010 uživatelem luky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.