160R Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Gatorade: Tá cena 20t nie je vôbec vysoká, ale je pravda, že by sa dala stlačiť ešte o takých 300eur... Zľava pri kúpe jedného auta sa dá málokedy vyhádať viac, než 8% (nerátam X mesiacov staré skladovky, alebo konkrétne autá s podporou importéra, zamestnanecké zľavy a podobne). Wrcčko: Zadný stierač naozaj netreba, ale keď bol naň človek zvyknutý z predošlého auta, spočiatku chýba. Mne trvalo pár mesiacov, kým som prestal pri daždi odtláčať páčku od volantu a pozerať do spätného zrkadla Seaman: V tej čiernej to čisté auto vyzerá nádherne, ale ak si puntičkár, budeš nadávať. Mal som už tmavé auto a vravím nikdy viac! Chválim ale čiernu SD kartu v rádiu, ladí tam určite viac, než modrá alebo biela :lool: Tak nech ti to dobre jazdí :D Dal si si aj predĺženú záruku? Ešte jedna prosba - vedel by si mi spraviť fotku rádia, aby bolo vidno funkciu parkovacích senzorov? Tiež mám Bolero a potreboval by som porovnať jednu vec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 za ten zadný stierač by som chcel zľavu :D ...ani ho tam netreba a auto vyzerá divne Ty nemas stierac? Ja som si na neho zvykol velmi rychlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 za ten zadný stierač by som chcel zľavu ;) ...ani ho tam netreba a auto vyzerá divne :lool: Keď stierač,tak povinne krídlo,aby ho nebolo vidieť.Ale tiež som ho ešte nepotreboval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Gatorade: Tá cena 20t nie je vôbec vysoká, ale je pravda, že by sa dala stlačiť ešte o takých 300eur... Zľava pri kúpe jedného auta sa dá málokedy vyhádať viac, než 8% (nerátam X mesiacov staré skladovky, alebo konkrétne autá s podporou importéra, zamestnanecké zľavy a podobne). Wrcčko: Zadný stierač naozaj netreba, ale keď bol naň človek zvyknutý z predošlého auta, spočiatku chýba. Mne trvalo pár mesiacov, kým som prestal pri daždi odtláčať páčku od volantu a pozerať do spätného zrkadla :lool: Seaman: V tej čiernej to čisté auto vyzerá nádherne, ale ak si puntičkár, budeš nadávať. Mal som už tmavé auto a vravím nikdy viac! Chválim ale čiernu SD kartu v rádiu, ladí tam určite viac, než modrá alebo biela Tak nech ti to dobre jazdí Dal si si aj predĺženú záruku? Ešte jedna prosba - vedel by si mi spraviť fotku rádia, aby bolo vidno funkciu parkovacích senzorov? Tiež mám Bolero a potreboval by som porovnať jednu vec ;) No tak za 20t mas uz inak vybavenu novu Astru, resp. o triedu vacsiu Insigniu Da sa tlacit na este lepsie ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 podle me se opel porad zdaleka neda srovnavat se skodovkou(vicemene vw)... podle mnoha recenzi, ten interier porad stoji za prd...napr. insignia v testu RoadLook TV na auto.cz .. tohle by mi do domu nesmelo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 To je fakt. Ten introš je jak z pohádky... takovej umělej.. :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Ja Insigniu môžem aj s tým interiérom,hlavne OPC :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 To museli byt nejake vadne kusy. Moji dvaja znami maju Insigniu a nevedia si ju vynachvalit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 podvozek maji vychtanej na nej OII nema, ale ty plasty aby po 1000 km vrzala stredova konzole to je teda sila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Vravim, chybny kus. Inak za tu cenu je to super auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 prd divnej kus, sedel jsem v 5 Insigniich delaji to vsechny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 No tak za 20t mas uz inak vybavenu novu Astru, resp. o triedu vacsiu Insigniu ;) Da sa tlacit na este lepsie ceny :P Niekto tu porovnáva hrušky s jabkami :o Tá Insignia za 20t má 1,6 benzín a výbavu na úrovni Octavie Classic, porovnať ju s Octaviou Business je nazvime to odvaha... Astra sa dá porovnať, ceny sú veľmi podobné, ale Astre chýba jedna z vecí - použiteľný kufor. A dosť už o Opli, naspäť k téme, a tou je Seamanova OII Business! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seaman Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Gatorade: Tá cena 20t nie je vôbec vysoká, ale je pravda, že by sa dala stlačiť ešte o takých 300eur... Zľava pri kúpe jedného auta sa dá málokedy vyhádať viac, než 8% (nerátam X mesiacov staré skladovky, alebo konkrétne autá s podporou importéra, zamestnanecké zľavy a podobne). Wrcčko: Zadný stierač naozaj netreba, ale keď bol naň človek zvyknutý z predošlého auta, spočiatku chýba. Mne trvalo pár mesiacov, kým som prestal pri daždi odtláčať páčku od volantu a pozerať do spätného zrkadla :) Seaman: V tej čiernej to čisté auto vyzerá nádherne, ale ak si puntičkár, budeš nadávať. Mal som už tmavé auto a vravím nikdy viac! Chválim ale čiernu SD kartu v rádiu, ladí tam určite viac, než modrá alebo biela ;) Tak nech ti to dobre jazdí :D Dal si si aj predĺženú záruku? Ešte jedna prosba - vedel by si mi spraviť fotku rádia, aby bolo vidno funkciu parkovacích senzorov? Tiež mám Bolero a potreboval by som porovnať jednu vec Dakujem, mal som uz tmave auto, bol to Golf IV tmavomodra metaliza a fakt som nadaval a zase aj budem :-( ale v tej ciernej vyzera jednoducho velmi dobre :) Predlzenu zaruku nemam, na zadny stierac som zvyknuty, pri jazde ho fakt netreba, ale ked stojis, alebo cuvas, sa zide.... Zajtra sa pokusim odfotit tie senzory v akcii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seaman Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Tak prikladam fotku cuvacich senzorov na Boleru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Čierna je pekná aj ja som ju mal vo výbere a aj obľúbená v poslednej dobe ich je akoby sa s nimi vrece roztrhlo,ale je zaujímavé,keď chodím do umývacích boxov,najviac mi obdivujú Octávku práve majitelia čiernych aút,to vážne nekecám a v poslednej dobe tak často a zhluknú sa okolo auta,že som už lampášom prehľadával spodok auta,či mi tam náhodou niekto z nich nepraskol gps chip,už sa tam bojím chodiť umývať,ale na druhej strane to poteší ;) Takýchto čiernych skupín je v poslednej dobe vidieť čoraz viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 seaman: Dík za foto. Chcel som porovnať, ako ukazuje tie zóny od senzorov. Od určitého FW ich ukazuje ako také prúžky, predtým boli prekážky hlásené spojitým útvarom, viď moje foto v prílohe. nikita: Vieš prečo ti auto obdivujú majitelia čiernych? Pretože zistili, že aj strieborné auto vie byť pekná a elegantné a na vlastnej koži sa presvedčili, že čierne síce je pekné, ale desne nepraktické. Viacerí sa mi už s tým priznali, že keby kupovali auto znova, čierne už nechcú. Mal som tmavé auto (zelenú metalízu) a tiež vravím, že tmavé už nechcem nikdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Máš pravdu 160R väčšinou nadávajú,až na dva prípady,čo som písal,že som prezeral s baterkou podvozok,tak tí obdivovateľia vyzerali všeliak,nemal som z nich moc dobrý pocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Ja napriklad svoje tmave auto rad vylestim hoci aj raz za 2 tyzdne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seaman Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 seaman: Dík za foto. Chcel som porovnať, ako ukazuje tie zóny od senzorov. Od určitého FW ich ukazuje ako také prúžky, predtým boli prekážky hlásené spojitým útvarom, viď moje foto v prílohe. Nenasiela som prilohu vcelku by ma to zaujimalo, ako to vyzera.... Na mojej fotke nie je vidno este krajne dva senzory, tie nic nezachytili.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Ja napriklad svoje tmave auto rad vylestim hoci aj raz za 2 tyzdne Gatorade mrkol som do tvojho vlákna a sranda je,že na všetkých fotkách máš octávku špinavú ako divá svina :) ,samozrejme to nemyslím v zlom,to len ako si písal o tom umývaní,ale inak ju máš peknú ,tá modrá sa mi vždy páčila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 seaman: Soráč, nejak mi tá príloha vypadla. Tu je, tentoraz už naozaj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Gatorade mrkol som do tvojho vlákna a sranda je,že na všetkých fotkách máš octávku špinavú ako divá svina :) ,samozrejme to nemyslím v zlom,to len ako si písal o tom umývaní,ale inak ju máš peknú :) ,tá modrá sa mi vždy páčila Totiz to su stare fotky, nikdy ma nenapadlo pri umyvani brat si fotak. Ale zajtra ju idem vypolisovat SONAX-om takze ju pofotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Jasne,nepochybujem,ale akurát tak to dobre vyšlo , aj ja dosť často umývam a ani nie preto,že by bolo nejak extra špinavé,ale skôr to považujem za určitý druh relaxu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 tak tak ako vravis. dnes som chcel auto vylestit ale ma prsat cely tyzden takze by to bola zbytocna robota. pockam na menej dazdive obdobie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.