flaxz Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Zdravím, chci se zeptat mam octavii 1 motor 1.9 81 kw, r.v 2000, když mam motor studeny, a chci se rozjet na dvojiku či trojiku to je jedno, sešlápnu pedál a otáčky nejdou víc jak 2300 cca, auto poškubává a víc to nejede pedal na podlaze... nevíte čim by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Jaký je to motor? Je to AHF nebo ASV? Je možné že dojde k omezení výkonu řídící jednotkou aby nedošlo k "přefouknutí" motoru turbem. Nic dalšího mě nenapadá ... krom toho že je nesmysl studený motor vytáčet ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flaxz Odesláno Září 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2017 motor je ASV, jasně studeny motor nevytáčim, ale točit ho těsně nad 2000 někdy když je nutnost, tak to není moc ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flaxz Odesláno Říjen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Tak dělá mi to i při zahrátem motoru ale jen občas jedu chci přidat na plno a nic po chvilce to z opakuji a zase to jede, turbo mám nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Palivovy filtr a filtr vzduchu maji najeto kolik? Mel jsi to na Vagu? Pripadne zkontroluj cidlo teploty vody. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flaxz Odesláno Říjen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2017 Palivový a vzduchový je úplně nový, čidlo teploty vody myslíš tím čidlo teploty chladící kapaliny? Taky jsem měnil nedávno Na vag to půjdu teprve dávat no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Říjen 8, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2017 Ano, teplotu chladici kapaliny. Uvidis co vypise Vag, popr. jina diagnostika. Pri takovych projevech tam urcite neco bude ulozene. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flaxz Odesláno Říjen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2017 Tak vag mi ukázal jen chybu 17978 řidici jednotka motoru zablokována p1570 35-10 sporadicky smazal jsem a už se neukázala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.