Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 nejaky popis prosim ;) nenech se premlouvat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak tak chce to popis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 A vítej do klubu a piš co a jak bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.TOMIK56 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ahoj, zatim je to čerstvá láska.... mám jí teprve 2 měsíce :-) je to čistá sériovka...zelená metalíza, 1.6 benzin, silnějsí 74 kw, GLXi byla zakoupena v Ledči nad Sázavou... za slušnej peníz :-) spojilo se příjemné s užitečným... žena potřebovala velkej kufr na kočárek a já pěkný auto... volba byla téměř jasná!!!!!! OCTAVIA rok výroby 97...na svoje léta je dost zachovalá!! najeto (doufám) poctivých 110tis. km výbava je klasická: 4x el. okna el. zrcátka manual šíbr 2x airbag je lehce oplastovaná lemama blatníků a decentním křidýlkem na pátých dveřích co jsem si vyladil: novej olej + filtry (to je povinnost), nový koberečky, vana do kufru, loketní opěrka, pořádný žárovky Philips co mě čeká: pořád je co zlepšovat... ale rozhodně chci ještě celý auto zafóliovat a hlavně mu dát poctivou jarní péči jak zvenku tak i v interiéru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak to je přesně to co jsem já měl původně. Ještě nezapomeň na rozvody pokud nevíš stopro kdy byly dělaný, částka to není velká. Jinak tě tu vítám a přeju mnoho šťastných kilometrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 stihacka: no a akú káru si z toho nakoniec spravil ;) inak octa pekná, tiež želám veľa šťastných km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.TOMIK56 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Díky za přání pánové.... i vám hodně najetých kilometrů bez nehod!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Pekna octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jééé tu znám ta po Ledči jezdila Pěkná :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 pěkný at ti co nejdíl dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 TAK VITEJ MEZI NÁMI TEDA ASPOŇ SI TO MOHL UMÝT, NEŽ SI TO NAFOTIL ;) A HOĎ SEM NĚJAKÉ FOTKY INTERIÉRU AŤ TI TO MŮŽEME OMRKNOUT I ZEVNITŘ TAK AŤ TI DOBŘE SLOUŽÍ A NEZLOBÍ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.TOMIK56 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 no mohl jsem to opláchnout, já vím.... ale autíčko je pořád v provozu!!! nechtěl jsem být úplně anonymní, tak jsem jí vyfotil, tak jak byla... však hned jak jí dám jarní péči, tak vše nafotím a vystavím.... i s interiérem :-) a to bude už doufám brzy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.