martin.mazec Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Zdravim kluci,muzete mi prosim nekdo poradit.Ma audienci MP3 pres aux mam napojeny parrot telefon se sparuje a kdyz volam tak me slysi ale ja nikoho neslysim(ticho z repraku) ale aux ke zapnutej.Mel jsem vyndane radio a nasel jsem nejaky konektor ktery vede z jednotky od parrotu ale nikam nejde tapojit viz foto(je to ten maly modry konektor).Nemate nekdo zkusenost s instalaci parrotu Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 záleží jak je parrot zapojený, některé mají mute box, některé se zapojovali přímo do rádia na vstup origo HF, což je zelený konektor a na popisce rádia jako HF+ a HF-, předpokládám, že při aktivaci HF se na rádiu objeví nápis PHONE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Listopad 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Ne skocibtam jen aux in Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.