martin.mazec Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Zdarec kluci.Mam octavii 4x4 77kw a chci se s Vama podelit o muj pocit.Cestou do prace mam zatacku kde jedu 50km/h a auto jako by ujizdi nedrzi stopu ujizdi predek.Ted se mi rozsvitila kontrolka abs a esp vag pise leve zadni kolo sporadicky jde smazat ale zachvilku naskoci znova.Kontrolka obcas zasvitila a zhasla pak cca 14dni klid ted uz sviti pernamentne.Kdyz projedu zatacku tak nic auto drzi jak pribite.Moje otazka je myslite ze by to mohla delat 4x4 ze bylo nejake spatne cidlo nebo krouzek a tim to pripojilo zadek a jako by me to hrnulo dopredu?Pozor kontrolka ESP se ani nerosvitila pti prujezdu zatackou.A jak tu nekdo kdysi psal po otoceni klicku do polohy 1 se rosviti kontrolky pak zhasnou a pri startovani problikne esp coz by asi nemelo. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 12, 2018 Sdílet Odesláno Leden 12, 2018 jakou to píše přesně závadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2018 Snimac otacek Leve zadni sporadicky Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 14, 2018 Sdílet Odesláno Leden 14, 2018 celý popisek závady včetně čísla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2018 Jezis tak to nevim v servisu mi rekli jen ze je to cidlo na zadnim levem kole. Je vubec mozne ze by se to takhle mohlo chovat ze by me zadek tlacil do zatacky? Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 14, 2018 Sdílet Odesláno Leden 14, 2018 nebude to delat krouzek KO na lozisku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 Tak nakonec to bylo lozisko. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 23, 2018 Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 Kroužek je na lozisku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.