Striker Odesláno Červen 7, 2018 Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 Ahoj, rád bych se zeptal, zda by tu někdo za nějaký rozumný peníz zvládl provést dodělání tempomatu do O2 FL 2012. Jsem ITak, a v autech se fakt nevyznam, takze nevim co byste potrebovali vedet. Muzu napsat treba VIN TMBHE61Z6C8021896, jestli vam to v něčem pomůže. Žádal jsem o to jednoho mechanika, kterého znám, a ten mi řekl, že je pro dodělání nutné investovat přes 7000. Na druhou stranu jsem pročetl co to šlo fórum, a spousta lidi tu uvádí, že jim stačilo vyměnít ovládací páčku pod volantem, a nakódovat jednotku snad u všech případů O2 po roce 2009. Moje je 2012, Ambiente. Díky za jakoukoliv odpověď. Jsem z Prahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 7, 2018 Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 vyměnit páčku a pravděpodobně podvolantovku... u FL nic moc sranda, protože jsou páčky dohromady, ale mám jí jako díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Striker Odesláno Červen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2018 před 16 minutami, ka_r_los napsal: vyměnit páčku a pravděpodobně podvolantovku... u FL nic moc sranda, protože jsou páčky dohromady, ale mám jí jako díl. Díky za odpověď už jsem se domluvil s kolegou z fóra jménem Vaša, tak uvidíme, snad to dopadne. Případně měl bych zájem o komplet řešení i s montáží. Na rovinu říkám jsem míň než lajk... A jako každého by mě zajímala cenovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.