petr.k9 Odesláno Leden 17, 2019 Sdílet Odesláno Leden 17, 2019 Zdravím, Mám Octavii 2 před FL. 1.9TDI 2004. Chtěl bych vyměnit polodot za maxidot. Dneska jsem byl u známého který to zkoušel. S motorovou jednotkou se normálně spojil, immo také, ale nešly mu spárovat klíče. Neví si někdo s tímhle rady? Omlouvám se pokud zakládám téma, které se tu už řešilo, ale nic podobného sem tu nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 18, 2019 Sdílet Odesláno Leden 18, 2019 Tady je toho hodně napsáno. Já dělal výměnu MFA za Maxidot na základě informací z tohoto tématu a podařilo se mi to napoprvé. Odkud jsi ? Můžu ti klíčky případně na nové budíky zprovoznit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.k9 Odesláno Leden 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2019 Jsem z Ostravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 18, 2019 Sdílet Odesláno Leden 18, 2019 Já ze Stříteže u Českého Těšína. O víkendu budu dělat brzdy, takže budu all time v garáži. Pokud budeš chtít, tak se zastav. Kdyžtak napiš do SZ a domluvíme se. EDIT: Sorry, přehlédnul jsem, že se jedná o Octavii 2. Tímto beru příspěvky v tomto vlákně zpět :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.