Pengo2000 Odesláno Únor 26, 2019 Sdílet Odesláno Únor 26, 2019 Ahojte.Dnes mi v servise po kontrole oznámili že predošlý majiteľ mi odpojil chladič výfukových a pravdepodobne aj EGR.Vraj tam asi prdla nejaká hadica tak to vyriešili odpojením.Máte s tým niekto skúsenosti? je potrebné dať to opraviť alebo sa dá kľudne jazdiť aj bez bez toho?Tento mechanik mi nevedel presne povedať či je nutná oprava(vraj s tým nemá skúsenosti ale keď to tam je tak to tam asi nebude pre srandu:-)) fakt odborná odpoveď).Pýtal sa ma či sa mi to cez leto neprehrievalo ale ja som s tým nemal žiadny problém.No nechcem aby som niečo dobabral tým že sa na tom bude ďalej jazdiť bez toho chladiča.Je to TDI motor 125kw... Ďakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 26, 2019 Sdílet Odesláno Únor 26, 2019 a kdy mělo auto STK? EGR musí být vyřazen v ECU motoru a pak to bude vyhazovat readiness code 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pengo2000 Odesláno Únor 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2019 před 10 minutami, ka_r_los napsal: a kdy mělo auto STK? EGR musí být vyřazen v ECU motoru a pak to bude vyhazovat readiness code STK prešlo keď ho prihlasovali pred pol rokom...dopratali to z Nemecka...Ja som dokonca dokončoval Administratívu na STK stanici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 26, 2019 Sdílet Odesláno Únor 26, 2019 Vyradili asi ten chladic spalin,mohla se pres neho stracela voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pengo2000 Odesláno Květen 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 V 26. 2. 2019 at 19:25, maros napsal: Vyradili asi ten chladic spalin,mohla se pres neho stracela voda. Chlap v inom servise mi tvrdil že tým trpí EGR ventil kôli horúcim plynom(čo je celko logické) vraj by to na mojom mieste nechal opraviť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.