Guest Noac Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Caues, pekna okta a moc hezky se o ni staráš. A ta barva nemá chybu. Jen tak dál a přeji mnoho šťastných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 jojo dobre si vybral mam je tam taky a hrajou skvele, samozrejmosti je vynalozit usili s vytlumenim a ozvucnici na maximalni mozny level, jelikoz pak to bude hrat blbe s jakymakoliv reprakama Konwas : Z jakeho titulu soudis ze budou hrat blbe ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 (upraveno) Konwas: Taky by me to zajimalo Tome vytlumeno uz je rok Upraveno Srpen 6, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 (upraveno) Tak pokud sis dal zalezet tak to bude ok :)v podstate kdyz mam vyhozeny sub z kufru, tak i tak dokazou ty kompa pekne tlakovat :)ale pozor, stale hrajou ciste Upraveno Srpen 6, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Mysliim to tak, ze repra jsou to v hodnoceni urcite fatk super, ale octavie (technika z 96.) uz neni nejmodernejsi a hlavne ty dvere, nejsou vubec dobry na audio.. Budes do toho muset vrazit jeste mnoho penez a usili, aby dvere zahraly tak, jako u noveho auta.. (bohuzel tohle je realita a ja si to vyzkousel stejne jako vy klucii) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 myslim si, ze to neni takova tragedie. musi se akorat poradne zadelat ta velka dira (laminat, plech nebo jenom plechovy pasky) a bude to hrat... je to proste vsechno o instalaci.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Vsak ma vytlumeno.todle co pises je uplne mimo v tomto pripade.jo na origo dvere cpat morely je ptakovina,ale na vytlumene parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 no ja myslim, ze to mimo neni. nikde jsem nenasel cim tlumil a jak zadelal tu velikou diru, ale pokud neni pevne zadelana nejakym zpusoubem, tak se to v tom miste bude proste nadouvat at chcete nebo ne. mam to z vlastni zkusenosti... a jakmile se to nekde nadouva, tak to proste neni ono... nerikam, ze to nebude hrat dobre, ale nebude to hrat tak dobre, jak by mohlo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 (upraveno) Tlumil jsem minuly rok vibraflexem (vnejsi i vnitrni plech), ale bohuzel veskera fotodokumentace je v mem vlakne na SH foru (tady jsem to uz nedaval) Upraveno Srpen 6, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 jsem si pustil nového Eminema - not afraid :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 jsem si pustil nového Eminema - not afraid :) TY DRAKU :P SEJDEME SE NA UŠNÍM :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 :) :) :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 operace se povedla - Morely jsou na svém místě: - repro kabely protaženy z kufru k výhybkám (ty průchodky mi daly zabrat) - signálový kabel pro další zesilovač zapojen - napájecí a kostřící kabel rozveden do zesilovačů přes distribuční bloky (kablů jako v elektrárně) - vibraflex drží po 1,5 roce na svém místě bez známek tepelných deformací :D Ještě si pohrát se zesikem, dořešit umístění výšek a bude to OK. UF :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 ROSTÍK :D PARÁDA JO JO .....DRÁT A IZOLAČKA TO JE NAŠE ZNAČKA :) :D :D UŽ SI TO POŘÁDNĚ OSOLIL ? JAK SE TO CHOVÁ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 dneska malé výročí: Kua uteklo mi to díky výpadovce z FM na ČT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Ale ne, neuteklo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 vitruální ztáčení najetých km, tak to je hustý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 ČAues, pěkná hudba. Tak já dnes udělal tu jednu stranu a komplet jedna strana i s dalsima dodelavkama diod mi zabrala 5 hodin, to lepeni vibraflexu, je ale příšerný, jsem pořezanej a popalenej :lool: Zitra druhou stranu a pak odzkouším jak to hraje. A ještě jednou dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Je to makačka, ale určitě poznáš rozdíl ve zvukovém projevu mezi origo repro a Helixy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Parádní prácička! :) V tomhle jsem ještě benjamínek. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) díky Marťas .. Upraveno Září 2, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 přezuto. Fuj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 nový člen do rodiny: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 přezuto. Fuj další nešťastnej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Otázka: Jaká je výhoda bydlet na sídlišti? Odpověď: Je tu spousta pi*usů, kteří Ti zajistí, že se svým zaparkovaným autem ani nepohneš! Takhle parkuje jenom hovado!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 KAPROS: NO JO CO NADELAS JINAK NEJAK TAM TO OKOLI POZNAVAM ODKUD JSES? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 tipuju: karviná 8? ulici nevím jestli mám zveřejňovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Hehe aspon ti stim nikdo neodjede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 (upraveno) KAPROS: NO JO CO NADELAS JINAK NEJAK TAM TO OKOLI POZNAVAM ODKUD JSES? Nadělám asi toto: Až ho potkám (jako, že potkám), tak si ho podám (zatím ústně) Hydraulik má recht. Deko: ani já, že Upraveno Prosinec 5, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.