Petan.VUT Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Má někdo zkušenosti s lepením křídla jednosložkovým tmelem černým PUR 25ml, je to taková bílá tuba bez jakýhokoliv nápisu a stojí 75 kč a někde 50 Kč. A jestli stačí odmastit techn. benzinem? Nebo jak doporučují oni Betaprim odmaštovadlo? Popis : Polyuretanový jednosložkový tmel, černý, 25ml, k lepení nárazníků, spoilerů, tahokovů, křídel, mračítek, lemů, prahů, odolný proti vodě, UV záření, teplotám -40°C až + 90°C http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-pur-25ml-4321.html Už mám právě křídlo nachystané na lepení a chystám se do toho pustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Má někdo zkušenosti s lepením křídla jednosložkovým tmelem černým PUR 25ml, je to taková bílá tuba bez jakýhokoliv nápisu a stojí 75 kč a někde 50 Kč. A jestli stačí odmastit techn. benzinem? Nebo jak doporučují oni Betaprim odmaštovadlo? Popis : Polyuretanový jednosložkový tmel, černý, 25ml, k lepení nárazníků, spoilerů, tahokovů, křídel, mračítek, lemů, prahů, odolný proti vodě, UV záření, teplotám -40°C až + 90°C http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-pur-25ml-4321.html Už mám právě křídlo nachystané na lepení a chystám se do toho pustit. Stači techn.benzin,jen si davej pozor při tom lepeni,at tam toho nedaš moc,rychle to schne a pak to jde špatně dolu,tedy rychle nalepit a pořadně otřit,mužeš použit taky ten tech.benzn,at se ti daři ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Jo a ještě zdrsnoval si povrch na kufru???....dneska se do toho možná pustím. Právě ted dost potřebuju jezdit a chcu to nechat 24 hodin zatvrdnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Nezdrsnil,protože jsem ho i šrouboval,ale myslim že tim nic neskaziš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Nezdrsnil,protože jsem ho i šrouboval,ale myslim že tim nic neskaziš Čau jak asi dlouho schne to lepidlo??Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Co sem se ptal, jak sem to kupoval, tak 24 hodin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Co sem se ptal, jak sem to kupoval, tak 24 hodin. Tak to je dost dlouho to raději koupím lepidlo na sklo dvouhodinové a nechám to pul dne a je hotovo.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 lepidlo na skla i když je psáno že po 2h lze jet neni vyschlý uplně tak jako tak dřív než za 24hodin při teplotě nad 20°C takže pokud ho bude jen lepit ale ne šroubovat rozhodně nemá smysl to uspěchat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.