jnyy Odesláno Květen 30, 2019 Sdílet Odesláno Květen 30, 2019 Zdravím, vážně uvažuji o koupi Ostavie III 1.6 TDI z roku 2015, co si o tomto konkrétním voze myslíte? Nebo na co si dát pozor? Myslíte že je vůz za dobrou cenu? Odkaz na www.sauto.cz Díky moc. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 31, 2019 Sdílet Odesláno Květen 31, 2019 Na konci října bude na prodej moje služební Octa - kombi, bílá barva, 1,6 TDI 81kW, najeto bude mít kolem 120t, ježděná z 90% jen mnou. Je ve výbavě Style + adaptivní tempomat, rádio Bolero, tažné, kessy, multifunkční sportovní volant.. Cena by měla být kolem 300t. Operativní leasing, servisy vždy do 30tkm. Tak si to srovnej, zda tahle není drahá/levná 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jnyy Odesláno Červen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Diky za zpravu 🙂 no nakonec sem ji nevzal 🙂 posli odkaz az budes mit inzerat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Inzerat za me nebude. Jestli chces, muzem domluvit treba na konci zari prohlidku a uz bych mel mit presnou cenu od leasingovky. Tahle cena bude totiz jen pro me, na bazaru se pak objevi za vic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jnyy Odesláno Červenec 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2019 Ahoj, díky za nabídku, v mezičase jsem řešil další vozy a nakonec jsem vzal supa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.