Jump to content

Ověřené Android radio

Efendy.

Recommended Posts

Ahoj,
po prodeji mého auta prodávám android radío ISUDAR 1/16(možná 32 nejsem si jist) GB.
Vše funguje bez problému, rádio jsem měl v autě cca. 2roky.
Prodlužoval jsem u něj připojovací kabely, takže jde snadno zapojit a zasunout do kastlíku.
Prodávám vše co je na fotkách, rádio komplet s kabeláží . USB vývod je přilepen do záslepky tlačítek pod ovládáním ventilace, kamerka kterou jsem plánoval dát na předek ale nakonec nepoužil, rámeček. Vše funkční, odzkoušené, používané.

cena 3000Kč + pošta (cca. 200Kč) nebo osobka Příbram, Rokycany.

Zašlu i na dobírku po zaplacení zálohy min. 500Kč

IMG_20191117_123422.jpg

IMG_20191114_155741.jpg

IMG_20191114_155659.jpg

IMG_20191114_155612.jpg

IMG_20191114_155559.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ahoj. šťastný to chlapec.   Vyměněno: - rozvody, upevňovací šroub kliky, těsnění, olejový filtr, motorový olej, vodící rolka, drážkový řemen, elektromagnet N205, držák pro uložení vačkových hřídelí (původní už neměl sítko a byl vydřený kolem ventilů), elektromagnetický ventil časování vačkové hřídele.   Chrastivý hlasitý zvuk v nízkých otáčkách (hlavně při přidávání plynu) při zahřátém motoru stále přetrvává. Mechanik zjistil vůli mezi vačkovou hřídelí sání a jejím "ozubeným kolem" (omluvte můj neodborný popis dílu).
    • Ahoj já měl podobný problém a u mě se to vyřešilo výměnou rozvodů + poškozených dílů.
  • Create New...