VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jak pokračuješ kolego? co chystáš nového??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Originál okty po face je mají taky v barvě,jestli to vydrží ukáže až čas. Prstynkem si je mužu klidně odřít sám,takže ani přítelkyni dveře neotvírám :) Na druhou strany jsem si všiml,poté co jsem dveře dneska otevřel a zavřel snad stokrát ,že k jejich otevření používám jenom první dva články prstů,takže kontakt kliky s prstýnkem nehrozí,horší je to s mističkama pod klikama,to je fakt,že ty už jsou hodně vydrapkané. Na klikách to vydrží toho bych se nebál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 JJ...ale pod klikama.......ty prstynky tomu moc nedělají dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 (upraveno) já nevím,většina z vás barví kliky,nemáš obavy že přítelkyně prstenama odře to co jsi tak parádně nastříkal.teda pokud přítelkyni(manželce)neotvíráš raději dveře sám. ;) Nekupovat prstýnky Kličky v barvě supéér :) Upraveno Květen 26, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 řekni to doma babě...... když ji přesvědčíš tak to zkusíme i my ostatní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 prej nekupovat prstýnky.. :) místo aby napsal že bude přítuli dveře otvírat sám ..já radši prstýnky nenosím,"vadí" i u jiných činnostech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 zas.................. :) a při jaké činnosti prosím??????????????????????????? buď konkrétní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 zas.................. ;) a při jaké činnosti prosím??????????????????????????? buď konkrétní ještě je málo hodin :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 oki.25 minut si počkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 prej nekupovat prstýnky.. ;) místo aby napsal že bude přítuli dveře otvírat sám ..já radši prstýnky nenosím,"vadí" i u jiných činnostech Nekupovat prstýnky ale bavlněné rukavice a otvírat bude ona To jsem hrdina......jinak musím říct že kličky u mne v pohodě ale pod kličkama.......hrůza! Rozleštíš to a za týden můžeš znova :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 JJ..to znám................ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 VSemi: co chystám ? Tyjo ted je toho povíc,na podvozku chci menit gumy,ktere už jsou vyčvachtané asi,takže v pátek servis u známého. No a jinak si říká už volant asi o potažení,tak bych rád využil služeb Cardomaina,dále mě láká využít všemožných slev co ted fy nabízí na chiptuning, to zatónování oken a v nejbližší době bych rád pořešil vystřelovák ,resp. bych rád do vystřelováku narval tišták z mé škodovácké přídávné DO. Není toho málo,ale určitě to není všechno :-D... jo a nakonec střecha ještě :-P certiinka: no ono chodit otvírat se směješ,ale ze me si jednou pritelkyně udelala prd.že ji dvere od auta fakt nejdou otevrit,tak jsem to musel jit zkusit sám,....no samo že šly :-D.... .Tak jsem jí to "vysvětlil" a od tý doby se dveřma problémy nemá :-D:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 no vidím že ses na tom jak já....................ale aspoň je o zábavu postarané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Tyjo, ono je to i na škodu,že je na škodovky všude tolika dílů a lehce sehnatelných,pak to člověka láká a pořád vymýšlá "pytloviny" :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 kimitech: ..to je dobrej trik,to zkusim na toho mýho chipmanna :) ;) ..nebo radši néé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 no vidím že ses na tom jak já....................ale aspoň je o zábavu postarané znám i jinou zábavu............ :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Tu jsou nějaké zvrhlé slečny,koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 opět.................. já ti to fakt začnu počítat :) za 13 minut chci vědět odpoveď na prstýnky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Tu jsou nějaké zvrhlé slečny,koukám kde??? ;) to VSEMI mě pořád popichuje že tooo.. a já přitom nedělám nic špatnýho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 nadrženost a chtíč dostaly lidskou podobu...................čertinku :) 3minuty bobe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Žábry,aby se žralokovi lépe dýchalo :-D Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 nic moc si od toho neslibuj ale...spíš nic ;) a máš to křivéééé nééé..sry...v poho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Teď je to ještě rovné,počkej až se tomu naloží po čipu,to se budou kroutit ty žebra jak špagety Jinak,konečně jsem se zbavil "pískajících" brzd a nechutného klepání od vymláceného silentbloku stabilizátoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 pískání většinou dělá prach z brzd...v levných deskách je moc železa....buď to prostříknout čističen brzd a nebo stačí jednou za zas to pořádně zadupnout.... a osobně si myslím že to žebrování nic moc efekt nepřináší....když už chceš líp chladit tak větší IC..to je pak o něčem jiném...a než půjdeš do čipu tak si rozmysli jaky chceš výsledný výkon.....když tak radši prvni vstřiky,turbo a softwér až na konec tomu všemu doladit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tak nahodou pomuze, sice to nelze citet na vlasnostech auta ale u co myslis kam jde ten vzduh za hladicem u octy? Prijde z predu, projde IC-em a tim to ohladi a na druhou stranu ten teplej vzduh nema kam "odvetrat" tak narazi do plastu a pak se tlaci zpet do IC jenomze tentokrat je to teplej vzduh a tim padem se micha s cerstvym stdenim ze predu a pak z toho mas v lete pri velkih teplotach nedostatecne hlazeni IC-cka. Ja to take udelal, akorat sjem tam nedelal ty "stresky" nebo "spoilery" a ted tam haze blato a spinu na IC. Ale nic co poradna wapka ne vyresi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 kucíí...jezdí bez toho milióny aut a žádný problém nemají ;) zkoušel to známý na passatu kde měl i budík na teplotu v IC...a výsledek žádný....když už tak větší IC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ježiš,proč to tak řešíte ? Já to udělal ,protože jsem měl shozený kolo,když jsem měnil kotouče a říkal jsem si,lidi to tam dělají,tak proč né. Za horkých letních dnů,to IC určitě nepřihřeje,tak vo co go ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 :D ;) a víš že ani nevím....tady se dlouze řeší všechno :P spamujem nepřehřál by se i bez toho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.