Přejít na obsah

Kimiho fiála

Doporučené příspěvky

Originál okty po face je mají taky v barvě,jestli to vydrží ukáže až čas. Prstynkem si je mužu klidně odřít sám,takže ani přítelkyni dveře neotvírám :) Na druhou strany jsem si všiml,poté co jsem dveře dneska otevřel a zavřel snad stokrát ,že k jejich otevření používám jenom první dva články prstů,takže kontakt kliky s prstýnkem nehrozí,horší je to s mističkama pod klikama,to je fakt,že ty už jsou hodně vydrapkané.

Na klikách to vydrží toho bych se nebál :smich:

Odkaz ke komentáři
prej nekupovat prstýnky.. ;) místo aby napsal že bude přítuli dveře otvírat sám :smich:

..já radši prstýnky nenosím,"vadí" i u jiných činnostech :smich::smich:

Nekupovat prstýnky ale bavlněné rukavice a otvírat bude ona :smich: To jsem hrdina......jinak musím říct že kličky u mne v pohodě ale pod kličkama.......hrůza! Rozleštíš to a za týden můžeš znova :)

Odkaz ke komentáři

VSemi: co chystám ? Tyjo ted je toho povíc,na podvozku chci menit gumy,ktere už jsou vyčvachtané asi,takže v pátek servis u známého. No a jinak si říká už volant asi o potažení,tak bych rád využil služeb Cardomaina,dále mě láká využít všemožných slev co ted fy nabízí na chiptuning, to zatónování oken a v nejbližší době bych rád pořešil vystřelovák ,resp. bych rád do vystřelováku narval tišták z mé škodovácké přídávné DO. :smich: Není toho málo,ale určitě to není všechno :-D... jo a nakonec střecha ještě :-P

certiinka: no ono chodit otvírat se směješ,ale ze me si jednou pritelkyně udelala prd.že ji dvere od auta fakt nejdou otevrit,tak jsem to musel jit zkusit sám,....no samo že šly :-D.... .Tak jsem jí to "vysvětlil" a od tý doby se dveřma problémy nemá :-D:-D

Odkaz ke komentáři

pískání většinou dělá prach z brzd...v levných deskách je moc železa....buď to prostříknout čističen brzd a nebo stačí jednou za zas to pořádně zadupnout....

a osobně si myslím že to žebrování nic moc efekt nepřináší....když už chceš líp chladit tak větší IC..to je pak o něčem jiném...a než půjdeš do čipu tak si rozmysli jaky chceš výsledný výkon.....když tak radši prvni vstřiky,turbo a softwér až na konec tomu všemu doladit

Odkaz ke komentáři

Tak nahodou pomuze, sice to nelze citet na vlasnostech auta ale u co myslis kam jde ten vzduh za hladicem u octy? Prijde z predu, projde IC-em a tim to ohladi a na druhou stranu ten teplej vzduh nema kam "odvetrat" tak narazi do plastu a pak se tlaci zpet do IC jenomze tentokrat je to teplej vzduh a tim padem se micha s cerstvym stdenim ze predu a pak z toho mas v lete pri velkih teplotach nedostatecne hlazeni IC-cka.

Ja to take udelal, akorat sjem tam nedelal ty "stresky" nebo "spoilery" a ted tam haze blato a spinu na IC. Ale nic co poradna wapka ne vyresi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...