mistarka Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Dobrý den.Nejde mi zablokovat ovládání zadních oken.Když bezpečnostní spínač mezi ovládaním oken u řidiče zmáčknu , sice zůstane v dolní poloze , ale kontrolka se nerozsvítí a zadní okna jdou ovládat vlastními spínači.Prosím poraďte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Aka kontrolka? Na blokovanie zadnych okien je len to tlacitko bez kontrolky. Mozes mat spinave kontakty a tlacitko nezopne, iba je zaaretovane mechanicky. Da sa otvorit a precistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mistarka Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 viz manuál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Bez ohledu na to co je napsáno o té kontrolce v manuálu (mě tam u OI žádná kontrolka nesvítí, svítí mě to po aktivaci oranžově jen u OII) udělej to co ti radí olisoft, pak už ti zbývá jen kontrola vedení. Jinak jak rozdělat madlo s ovládáním oken máš popsáno např. ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mistarka Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.