Pe Tr Odesláno Říjen 9, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2020 Zdravím, Má u kol na zimu nějakou výhodu mít pneu obuty na hlinikových discích, nebo je to jen o vzhledu a stačí plecháče. Jasně, vím že hliník je lehčí a hezčí než plecháče, ale zase křehčí a náchylnější. Říkám si, že zas plechové od soli mohou rezivět narozdíl od hliníkových. Řeším to z toho důvodu, že jsem koupil zimní gumy na plecháčích a zbyla mi jedna sada hliníkovývh, tak jestli hlíny prodat, nebo raději přezout s plecháčů na hlíny... prostě by mě zajímaly nějaké praktické rady a názory... Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Říjen 10, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2020 Alu na zimu jsou hlavně o dizajnu. Není vždy pravidlem že plecháče jsou lehčí. O alu se v zimě musíš víc starat.Odesláno z mého joyeuse pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie75 Odesláno Říjen 28, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2020 Váhal jsem... vždycky jsem měl na zimu plecháče. Ale když už jsem si hergot koupil takový hezký auto, tak by mi přišlo škoda tam cpát plechy. Tak si zítra jedu pro alu, sice jen 16ky, ale aspoň něco 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.