Petr Kalda Odesláno Prosinec 26, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2021 Ahoj, prosím o radu. Octavia 1.6 MPI 2004, ztrácí se olej, asi1l na 1000 km, možná víc.Teď jsem zpozoroval pravděpodobně začínající emulzi na měrce oleje. Na víčku také, tu však přisuzuji mínusovým teplotám. Teď však začal motor fungovat pravděpodobně na tři válce, usuzuji ze zvuku a ztráty výkonu a divných vibracích při rozjezdech. Objevil se také velmi divný zápach, jakoby sirný, jdoucí někde pravděpodobně z pod auta, zvláštní zvuk,ťukání z motoru. Mám podezření na prasklé těsnění pod hlavou a špatné gufera či kroužky. Ale proč ten smrad a jen tři válce??? Můžete mi prosím poradit? Děkuju moc.... Citovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 26, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2021 Jestli to jezdilo nějakou dobu s tou velkou spotřebou, ani bych se nedivil kdyby byl KO některý z ventilů, tudíž válec bez komprese.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Kalda Odesláno Prosinec 26, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2021 O.k.děkuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.