Guest ada Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Dobrý večer mám Š O C 2007 1,9 tdi. Dobrý auto. Až na to , že po dvou dnech se začlo dařit. Chtěl sjem si nastavit na maxi dotu češtinu, otočím klíčkem a ono nic. Zkoušel jsem pojistky, na radu kamaráda jesm odpojil baterii a tím jsem to ještě vylepšil-rozsvítil se mi symbol volantu a esp.. Víte prosím , jak z toho ven.Dík Ada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 to mas OI ci OII? toto je zla sekcia, tak aby som to hodil do spravnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Dobrý večer mám Š O C 2007 1,9 tdi.Dobrý auto. Až na to , že po dvou dnech se začlo dařit. Chtěl sjem si nastavit na maxi dotu češtinu, otočím klíčkem a ono nic. Zkoušel jsem pojistky, na radu kamaráda jesm odpojil baterii a tím jsem to ještě vylepšil-rozsvítil se mi symbol volantu a esp.. Víte prosím , jak z toho ven.Dík Ada příště než vložíš příspěvek tak koukni kam to píšeš sem to nepatří !!!!!!! jinak to esp a volant tizhasnou až ujedeš pár metrů a co se týká maxi -dotu nemáš ho jen vyplej ??? dá se dát do režimu off 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.