Přejít na obsah

Rez v podtlakovém vedení - posilovač brzd

Doporučené příspěvky

Ahoj, měnil jsem podlakové hadičky v motoru. Při sundávání poslední (ta, co je hned za čerpadlem podtlaku) se mi samozřejmě utrhnul ten plastový nátrubek, co je součástí hadice k posilovači brzd. Po té, co jsem rozdýchal náběh na infarkt, smích s pláčem apod. jsem nátrubek nouzově přilepil, sice ne dokonale, ale drží a těsní.

Jak se říká, vše zlé je k něčemu dobré a já si v tom utrženém kousku všimnul, že je doslova zacpaný takovým rezatým popraškem. Prvně jsem si říkal, že je vadné podtlakové čerpadlo (z venku už moc hezky nevypadá), ale pak jsem si uvědomil, že to je asi blbost vzhledem k tomu, že podtlak je na straně čerpadla, tzn spíš musí být problém na straně posilovače. Nicméně trubičku jsem v rámci možností protáhnul (nebylo to nějak zatvrdlé) a zapojil - aneb celá tahle opičárna se konala kůli ucpané trubičce hned u čerpadla 😁

V každém případě - kde se tam ta rez vzala, je v háji válec posilovače? Zvenku už moc hezky nevypadá (podobně jako mnoho dalších věcí), nicméně auto brzdí, na nic si nestěžuje. Že by reznul zevnitř mi přijde trochu divoké, nějaká netěsnost snad? To by al asi moc nebrzdilo, ne?

Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...