Adonis Odesláno Červen 11, 2023 Sdílet Odesláno Červen 11, 2023 Zdravím, řeším problém s nefunkční klimatizací. Klima ještě před 2 týdny fungovala. teď nic. Byl jsem v servisu kde klimu naplnili ale bez efektu. Naznali nefunkční ventilátory na sahaře. Objednal jsem dle vin celou novou saharu i s ventiátory ale nepomohlo to. Máte nějaký typ kde by mohl být problém nebo neznáte někoho v okolí Třebíče nebo Brna kdo by to dokázal diagnostikovat? Jinak je to Octavia 2 r.v. 2007, 1,9TDI kód motoru je BLS. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 11, 2023 Sdílet Odesláno Červen 11, 2023 Pokud máš climatronik,je to vcelku jednoduché přečíst paměť závad,dále měřené hodnoty a na základě toho zjistit,kde je vada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adonis Odesláno Červen 11, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2023 Právě teď, cosby napsal: Pokud máš climatronik,je to vcelku jednoduché přečíst paměť závad,dále měřené hodnoty a na základě toho zjistit,kde je vada. No paměť závad je prý bez chyb ale měli jen nějakou univerzální diagnostiku a tak nevím jaké hodnoty byli schopni měřit. Jen mi vlastně cca 2 dny před tím plněním měnili spojku může to mít nějakou souvislost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 11, 2023 Sdílet Odesláno Červen 11, 2023 Odborník na klimy Rolbař ti snad pomůže,ale pokud je paměť závad prázdná,v měřených hodnotách se dá zjistit podmínka odpojení kompresoru,ale tipuji kompresor KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adonis Odesláno Červen 11, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2023 Ok díky za tip. Já jen nechápu proč neběží ty ventilátory. Někde jsem četl že by měli běžet i při studeném motoru a to mi řekli i v tom servisu že pokud nepojedou ventilátory nepojede i klima. Boužel tam takové opravy nedělají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 12, 2023 Sdílet Odesláno Červen 12, 2023 protože není splněná některá podmínka-čidlo,klimakompresor,pojistky,pojistkový box.proto se nespustí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.