Přejít na obsah

tlmenie koli audiu

Doporučené příspěvky

Caute, mam na vas tazku otazku...

Aky material pouzit na tlmenie auta (dvere, kabina, ostatne plechy)?

Najlepsie dve varianty - bez obmedzenia financii a verzia "za malo penazi vela muziky"

Je dobre kombinovat? Napriklad dynamat extreme na vsetky dvere a sikadamp na kasnu?

Co vybrat, kedze materialov je vela... dynamat extreme, sikadamp, vibraflex, ...

Odkaz ke komentáři

mam vibru 25 a po dvou letech a jedny zime porad OK. neodlepuje se a ani v nejvetsich vedrech to v aute nesmrdi. jedina nevyhoda je vaha vibry. je vic nez dvakrat tak tezka net dynamat. ale myslim, ze na vytlumeni dveri v pomeru cena/uzitna hodnota naprosto dostacujici. na tlumeni celyho auta to ale vzhledem k hmotnosti neni. doporucil bych si projit www.autohificlub.cz tam najdes lepsi informace nez tady...

Odkaz ke komentáři

ked sa deti hadaju aby to nebolo pocut von? :-)

mam jeden specialny vyrobok,resp.kontakt na jedneho chlapika,co ho predava,velmi dobra cena,potiahnute foliou,cena 3€ za plat tusim 70cmx15cm,mam to na dverach drzi to ako hluchy dvere,aj to tlmi,ak by si chcel,poslem ti kontakt cez sukromnu spravu

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Já se taky dívám, zaujal mě Diamant Originál - OR4, který je za celkem slušnou cenu vyjde levněji než vibraflex.

Za 4,5metrů2 dám 3200Kč a mělo by to vystačit na zadek auta. http://www.prohifi.cz/tlumici-material/dynamat-original-or4

Edit:

Tak jsem to konzultoval z profíkem Milanem od Prohifi a Diamtant Originál je špatnej a proto se přestává vyrábět, od dynamatu jedině ten Dynamat Xtreme. Doporučuje vibru nebo Silent Coat.

Nakonec jsem na doporučení zvolil Silent Coat, je stříbrný :-) a je lehčí než vibra a lépe se sním pracuje, je v menších kusách.

Když už tak už tak jsem vzal 8m2 :) http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m

Takže vytlumím kufr i dveře.

Vše samozřejmě nafotím takže se můžete těšit na návod :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

na strechu bych pouzil jiny material (neco co se da nalepit a je to zaroven lehke a dokaze odrazet zvuk), spise bych sel smerem odhlucneni prepazky mezi motorem a kabinou. Ja jedine co vytlumene nemam je strecha.

Ja taky vzadnich dverich nemam repro, a radsi jsem to udelal, jelikoz vibrace ktere dokaze vytvorit dobra aparatura rozvibruje uplne vsecko....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...