olisoft Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Caute, mam na vas tazku otazku... Aky material pouzit na tlmenie auta (dvere, kabina, ostatne plechy)? Najlepsie dve varianty - bez obmedzenia financii a verzia "za malo penazi vela muziky" Je dobre kombinovat? Napriklad dynamat extreme na vsetky dvere a sikadamp na kasnu? Co vybrat, kedze materialov je vela... dynamat extreme, sikadamp, vibraflex, ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 u nas v klube je dokazane ze dynamat extrem jednoznacne je naj,uplne vsade,tie lacne nestoja za nic,sa odlepuju,pri vyssich teplotach sa roztapaju atd,tiez premyslam ci ides stavat SQ,alebo SPL ked chces tlmit cele auto,hmm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Já osobně mám Vibraflex25 a zatím dobrý...uvidíme co to udělá v létě jestli budou pařáky ale je prý v pohodě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 mam vibru 25 a po dvou letech a jedny zime porad OK. neodlepuje se a ani v nejvetsich vedrech to v aute nesmrdi. jedina nevyhoda je vaha vibry. je vic nez dvakrat tak tezka net dynamat. ale myslim, ze na vytlumeni dveri v pomeru cena/uzitna hodnota naprosto dostacujici. na tlumeni celyho auta to ale vzhledem k hmotnosti neni. doporucil bych si projit www.autohificlub.cz tam najdes lepsi informace nez tady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 ...premyslam ci ides stavat SQ,alebo SPL... Take sukromne SQ Zaroven to bude mat aj ine dopady, nielen na hudbu... Ta hmotnost vibry je dost velke minus, predsa len nemam najvykonnejsi motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 ked sa deti hadaju aby to nebolo pocut von? :-) mam jeden specialny vyrobok,resp.kontakt na jedneho chlapika,co ho predava,velmi dobra cena,potiahnute foliou,cena 3€ za plat tusim 70cmx15cm,mam to na dverach drzi to ako hluchy dvere,aj to tlmi,ak by si chcel,poslem ti kontakt cez sukromnu spravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 olisoft: tak ja mam vytlumeny vibrou predni dvere a pul kufru zatim a na vykonu nebo spotrebe to neni znat... mato88: a jak se to jmenuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 vyzera to ze to je sikadamp,ta cena je bezkonkurencna,aj keby si mal davat dva platy na seba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 ked sa deti hadaju aby to nebolo pocut von? :-) No skoro... Ael hlavne, aby som mal tichucko v kabine a mohol pocuvat na malej hlasitosti a neskreslene. mam jeden specialny vyrobok... brnknem Ti cez den a dohodneme sa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 oki,budem cakat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Já se taky dívám, zaujal mě Diamant Originál - OR4, který je za celkem slušnou cenu vyjde levněji než vibraflex. Za 4,5metrů2 dám 3200Kč a mělo by to vystačit na zadek auta. http://www.prohifi.cz/tlumici-material/dynamat-original-or4 Edit: Tak jsem to konzultoval z profíkem Milanem od Prohifi a Diamtant Originál je špatnej a proto se přestává vyrábět, od dynamatu jedině ten Dynamat Xtreme. Doporučuje vibru nebo Silent Coat. Nakonec jsem na doporučení zvolil Silent Coat, je stříbrný :-) a je lehčí než vibra a lépe se sním pracuje, je v menších kusách. Když už tak už tak jsem vzal 8m2 :) http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m Takže vytlumím kufr i dveře. Vše samozřejmě nafotím takže se můžete těšit na návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 začátek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 sem tedko cetl ten tvuj predposledni post a semjalovej jak tam pises diamant a pak dynamat ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 No jo sakra :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Ja v octe v mam jeden velmy levnej material, a jmenuje se azmafon nebo tak nak, neni to uplnej full ale za ty prachy to tlumy dobre... mam udelane dvere, nevim neco malo kufru, amam to taky v bedne a dava to tom wooferu moc pekne mekej bass :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Jak vytlumit zadní dveře, mám vytlumit i jejich vnitřek nebo stačí zvenku? PS: volbu materiálu jsem udělal dobře, mám tu i kus vibraflexu a ten je těžký a špatně tvárný a praská protože není takové teplo. S tímhle se pracuje bezvadně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Kdyz uz to budes mit otevrene tak bych to udelal vsude kde to jen jde, :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 |Tak spíš jde o to, že bych ušetřený matroš mohl použít jinde třeba na střechu tak jestli to má takový efekt.. Protože repro tam není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 na strechu bych pouzil jiny material (neco co se da nalepit a je to zaroven lehke a dokaze odrazet zvuk), spise bych sel smerem odhlucneni prepazky mezi motorem a kabinou. Ja jedine co vytlumene nemam je strecha. Ja taky vzadnich dverich nemam repro, a radsi jsem to udelal, jelikoz vibrace ktere dokaze vytvorit dobra aparatura rozvibruje uplne vsecko.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak přepážku mezi motorem a kabinou to bych musel vyndat motor nebo palubku a to je moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.