Duri Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Ahojte, plánujem budúci rok kúpiť RS-u a keďže na OI RS som musel meniť brzdy ( séria je fakt na dve veci ) predpokladám, že OII RS bude na tom podobne. Takže plánujem montovať celý kit od Bremba ( cca 1.100 juri ). Viete mi niekto poradiť či mi to vymenia priamo v škode, alebo môžem ísť inde. Ide mi o záruku. ď http://elit.sk/sk/sortiment-a-sluzby/nahra...mance-kits.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Nikto nemenil brzy od novoty, alebo v záruke? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Muzes je vymenit, jen pokud na nich vznikne zavada. Servis to neuzna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Hmmm, myslel som si. Záruka sa bude ale vzťahovať iba na brzdy samotné ( aspoň dúfam ), takže by to malo byť v poho. Inak k tej skúsenosti s brzdami na OII FL RS? Ako sú na tom? Vadnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Jazdis pravidelne na okruhoch alebo po Alpach? Zatial som nepocul o nikom, komu by do beznej premavky nestacili seriove RS brzdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Září 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2010 No veru mne na OI RS štandard nestačil. Dokonca si myslim, že v tejto cenovej relácii brzy nie su určite tip top. Tzn. investícia 1.000 E pre klud v akejkoľvek situácii, hmmm. A to nevravím, že keď hodím inzerát na komplet brzdy z RS tak nebude problém ich predať. A práve preto sa pýtam majiteľov OII RS stalo sa vám niekedy, že seria nestiha? Ďakujem za info. Apropo k tvojej otázke: okruh ani Alpy nejazdím ( mom. nie je na čom - 1,9 TDI po krádeži RS-ky neboli tuke ), ale pár krát som už brzdil aj očami... Potom som si nechal poradiť, dal som dierované kotúče a ťažká pohoda v každej situácii :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 ja len, ze pokial viem, tak su lepsie drazkovane ako dierovane - aspon, co sa funkcnosti tyka, nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Hmmm, zatiaľ mám skúsenosti s kombináciou drážky aj diery - brzdný účinok nenormálny, trošku pískali, ale zastavenie jak nabúranie do steny :-) ( bola to kombinácia kotúč Jansen a dosky Ferodo ds2500 ). Druhá sada bola iba dierky, tak isto super, mierne pískanie ( Zimmerman+OMP ). Čisto drážky som nemal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.