Jump to content

Zapojenie radia

Recommended Posts

Zdravím, chcel by som sa len informovať ohladom zapojenia radia. Určite sa tu niečo také riešilo ale dlho by som to hľadal. 

V čom mám problém. Jedna sa o to, že dostalo sa mi do rúk dotykové rádio. 7" do octavie. Všetko funguje ako ma len jediný problém ktorý je, že rádio sa nevypne keď vypnem auto. Nefungovalo to tak ani so starým (bez displeja, klasické). Priateľka ktorá ma jednotkovú Fábiu ta jej pri výbere kľúčika vypne celkovo elektrinu (s tým aj rádio). Je niečo ako by som to mohol opraviť. Známy mi povedal, že pripojiť na káble nejaký spínač aby som manuálne vypol radio. Keď ho vypnem cez tlačidlo tak sa hodí len do spacieho režimu a nevypne ho úplne. V nastaveniach nieje nič ohladom vypnutia. 

Skusal som merať aj multimetrom napätie a pri naštartovanom aj vypnutom aute mi stále nemeralo hodnotu okolo 12V. Ale čítal som niekde, že octavia sa hodí do klubového režimu po nejakých 10-15 minútach. Neviem. Momentálne mám rádio zapojené tak uvidím zajtra ráno či vybije batériu. Za každú radu som vďačný. 

Hodil som do príloh aj fotky ako to rádio vyzerá, pokiaľ sa bude dať dodám aj fotky ako to je zapojené všetko 

IMG_3248.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • mám CDAA a měly by mi tam sedět tyhle; https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0407621f-naboj-predniho-zadniho-kola-s-loziskem-fag-14398.html  
    • Ahoj no ano mám 4 šrouby a 288 kotouč.Ale nevím vnitřní průměr mají 27.5 nebo 29mm.Sondoval jsem kolik tak stojí v Kelly, protože snad všichni opravny to tam objednávají,alespoň tam kam chodím já.A píšu frajerovi jestli mi vymění ložisko a že mají teďka akci v Kelly ve slevě ložisko že 3500 na 730kč. A on,kde jsem to vzal a poslal mi foto tý druhý společnosti co je s Kelly to samý za 3500kč.Poslal jsem mu foto s Kelly,že je za 730kč.Už mi ani neodepsal.Tak jsem si říkal,že si ho objednám sám a půjdu do servisu ať mi ho tam dají. A ušetřil bych dost. Ale narazil jsem na ten problém s vnitřním průměrem.Tak mám smolíka a musím to nechat komplet na servisu.Počítám,že budu platit tak cca 2500 za ložisko a tak cca 2000 za práci.
    • Jelikož máš 118 kw, tak máš 288 brzdy a skoro bych řekl 100% máš 4 šroubové ložiska. Hoď si VIN do škoda dílů, tam ti to vyfiltruje podle toho, co máš na autě
  • Create New...