Woody Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Tak po dlouhém uvažování a přemýšlení jsem se rozhod, že i já si zde založím téma o svém mazlíkovi. Je to Fabia combi r.v. 2006 ,2 HTP 40kw. Aktuálně 31000 km a mám jí od fungláče Vzhledem k tomu, že to je clasic tak výbava: érbek, abs, posilovač, volant a kola Úpravy: Něco hozeno do laku, trochu hovězinky na volant, ručku a fofr klacek. Dodělány el. okna centál a pár blbostí. Pár ledek ve světlech, dení svícení z FII RS, ploutev místo prutu. Čip Cimbu, výfuk Layting atd. atd. Plány: Velké A tady pár fotek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 PEKNA, mas ji hodne podobnou jako KIBI z Chomutovska... Ale jinak nevim nad cim jsi uvazoval, vzdyt ji mas luxusni a ze chodis i na Skodahome to je tu kazdemu burt... :) Vitam te... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 No konečně jsi se rozhoupal. Ještě dej fotos intoše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 No konečně že se mě tu taky někdo všim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 To teda jo.Nic nereknes a sedis tu jako myska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Presne tak :)ses tady schoval pred nama :)nic nereknes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 jo kdo ji zná tak musí jen pochválit. Pěkná práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Já se neschoval, jen vy po sobotním alkoholovém dýchánku máte slabší zrak :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Vítej tady na fóru. Už několikrát jsem Tvoji fabču viděl naživo a je vidět, že je velice dobře opečovávaná !!! Držím palce při dalších úpravách! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Já se neschoval, jen vy po sobotním alkoholovém dýchánku máte slabší zrak :D. Slabsi ? Spis jsem oslepli od tveho lesku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Jen aby to nebolo z té slivovice :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Včera proběhla taková malá změna, která potěší . Ještě chybí předělat budíky a ovl. topení a škoda, že není vidět barva, foťák to zkresluje. Ale je to rudá jak moje auto. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Ty jo,super. Sam sis delal a to je to cim ses chtel vcera pochlubit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Včera proběhla taková malá změna, která potěší . Ještě chybí předělat budíky a ovl. topení a škoda, že není vidět barva, foťák to zkresluje. Ale je to rudá jak moje auto. :lool: Parada! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Ty jo,super.Sam sis delal a to je to cim ses chtel vcera pochlubit?? Jj sám a je to co jsem dělal včera. Dnes doděláno ovl. oken, vyhřívání skla a ještě musím dodělat ovl.topení, ale tam jsou už smd led, aty nemám. Ale příští týden skočím do GME. Jen orientačne změněno podsvícení regulace větráku. Jo a foceno nesmontováno, zitra to musím složit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ale příští týden skočím do GME....... PS: ty klobásky byly luxusní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Woody jsi sikula :)dobra prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Radime, ty klobásky jsou zdupané, v uzáku byla vysoká teplota . Asi jim to budu muset ukázat jak se to dělá Hoblik na fotce nic moc,chce to vidět živě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Panacku,proc tu nemas foto poharku a diplomu...Jen se pochlub,ni . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 :D Tak jo, no :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Dnes proběhla výměna zadních dorazů, jsem ani nevěřil, že to tak rychle zvládnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Take potrebuju udelat na svem. Na kolik to vyslo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Na hodinu a půl práce :D , dorazy mi dal kámoš zadara :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 (upraveno) Panacku,proc tu nemas foto poharku a diplomu...Jen se pochlub,ni .Přesně tak ,jen se nestyď :P šup sem s fotečkama :D :D Jsem se nepodíval na stranu č.2 Upraveno Červen 16, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Woody, není to trochu brzo zničené při Tvých Km? Jinak dobrá prácička, která potěší že?:o Budu must omrknout svoje na Octě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Jo , je to brzo. :o Ale já tomu dal hodně zahul, stěhoval jsem se tak jsem vše odvozil v autě a na vozíku . A pak to je následek snížení, které se nepovedlo. Zadek mi sedl o 6 cm a jezdil jsem na dorazech asi měsíc a půl, než jsem péra vyreklamoval :) . No a toto je následek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Tak to musím Woodymu trošičku o5 rozjed,dělala se mírná údržba.Náš KAMARÁD se mu podíval trošičku na přední nápravu a vyměnil mu silenbloky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Woody, kde to vázne, žádné nové příspěvky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.