ricfra Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Čau lidi, včera jsem umyl auto a potom vyrazil na 200km jízdu, cca po 30km když jsem přidal razantně plyn (seplo turbo) a na pravé straně u spolujezdce začalo zvláštně syčet jak když pustím vysavač . Na tahu motoru nebylo nic poznat vše OK. Myslel jsem jestli neni někde hadice od turba děravá, přijel jsem dlouho tak jsem to nekontroloval.nevím jestli s tím můžu chvíli jezdit, nebo raději né?! Mám ALH 2003, dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 JA myslim ze je to hadice.... od turba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 mrkni na cooler a jak psal kolega v příspěvku vedení od turba k chladiči moc bych s tím nejezdil pokud tam díra je tak to nejni pravý ořechový pro turbo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Dík, raději s tím jezdit nebudu. Včera jsem byl s tím za servisákem ale zrovna neměl čas jen se stím projel, ale neřekl konkrétně co prý až v pátek. Když jsem se díval tak není nic vidět protože na místě nesepne turbo,nebo to nějak jde aby seplo :o ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Tak už je to OK, byla to podtlaková pumpa .Taková ta trubička co je tam nalisovaná byla uvolněná a kolem ní to při zátahu syčelo,kdo by to řekl . Je tam nalisovaná a prý to nejde opravit, tak jsem koupil novou a je klid B) .Dík všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.