Jump to content

Bolero Bluetooth

Recommended Posts

Zdravím, mam Škoda Octavia 3 a Mám rádio Bolero. Už dlouho se snažím o pokus připojení se na Bluetooth a stále bez úspěchu, Tak bych se chtěl zeptat zda měl/má někdo ten samý problém ?  zároveň tímto poprosit o radu. Děkuji a budu rád za zpětnou vazbu 

• 1 year later...

Ahoj, mal som rovnaký problém. Jediné riešenie je pridanie bluetooth (BT) jednotky pod sedadlo spolujazdca - tam to originál montoval výrobca. Ja som použil jednotku 7P6 035 730 N. K montáži potrebuješ:

1. BT jednotku (originál je k nej držiak pod sedadlo a kryt z čierneho polystyténu)

2. Kábel na pripojenie s rádiom Bolero

3. Mikrofón (ten sa montuje do priestoru stropného svetla vodiča)

4. Potom nasleduje nakódovanie u odborníka

Celé to zaberie do dvoch hodín práce.

Ak budeš používať BT jednotku na telefonovanie zo smartfónu, všetko funguje aj s ovládaním tlačidlami na volante (ak máš verziu s tlačidlami na volante).

Automaticky bude fungovať aj zobrazovanie na MAXI Dot displeji na prístrojovke. 

Ak budeš chcieť prehrávať hudbu (napr MP3) z mobilu, tak sa ti nebudú zobrazovať názvy skladieb. Bolero totiž nepodporuje zobrazovanie metadát - tá služba sa volá A2DP.

Musel by si vymenit stávajúce Bolero za Bolero High (VW: RCD510 HIGH). To bol aj môj prípad.

Zvolil som výmenu Bolero za rádio Columbus (VW to nazýva RNS510), ktorý má aj navigáciu a ďalšie funkcionality. 

Edited by vlamal