Guest houmik Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 (upraveno) Docela jsem zacal premyslet o vymene radia Libil by se mi model od Clarionu FB289RBT http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/clarion-fb289rbt/ Co na nej rikate? Upraveno Červen 16, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 No konečně pořádná značka radia... Clarion má dle mě nejlepší zvuk ze všech autoradii. Má dle mého totiž daleko přirozenější projev než Alpine. Jinak konkrétně tento model neznám a neslyšel jsem. Rozhodně by jsi s tím v téhle cenové relaci neměl udělat chybu. Druhá věc je co se týká designu, ten mě přijde u těch nových cla tak trochu ujetý (neříkám že škaredý) takže budeš mít rozhodně něco co nemá úplně každý v autě. Mě osobně se třeba tuten zrovna aj docela líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest m.a.r.t.i.n Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Mám ho,zvuk perfektní.Docela je dobrý přizpůsobení barvy k podsvícení budíků ve voze.Rámeček trochu vystupuje.Nevím,jaká barva je přesně na foto,ale já mám tmavě hnědý. tak asi tak nějak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Rámeček bude vystupovat u většiny radií. Taky mě rádio leze "trochu" ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest m.a.r.t.i.n Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Jo tak to je podobný. Škoda jen,že toto rádio nevezme větší kapacitu SD karty než 2 GB.Jinak si u něj nemohu zvyknout na dosah BT - pokud stojím do 10 m od auta a někdo mi zavolá,automaticky mě to přepne do repro auta ( je-li zapnuté). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 mne se prave taky docela libi holt ty SD karty budu mit 2-3, to uz neni takovy problem. Ty barevny kombinace me taky nadchly, chci prave zmenu v interieru a tohle by bylo super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tak jako clarionem chybu asi opravdu neudelas. sam mam clariona a po zvukovy strance dobry, ale akorat to menu a to ovladani je takovy nic moc. jde akorat o to, jestli Ti casem nebude vadit, ze to jenom jeden RCA vystup... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tak to se me moc netyka takhle moc hudbu resit nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 no ja sem si to taky myslel. pak pribyl basacek a kdyz mi slohli radio, tak sem si koupil zase jenom s jednim RCA vystupem a par mesicu nato jsem uz kupoval se trema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ne opravdu, mne ta hudba v aute nic moc nerika jsem barbar... tohle radio se mi libi, tak proto po nem koukam, mam v aute radio + menic na 6 CD, tak by to chtelo nejakou zmenu. Jinak nic zasadniho neplanuju. Za kolik se da prodat ten CD menic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tak to nemam poneti, ale moc bych od toho necekal. v dnesni dobe MP3, flesek a SD karet uz to asi nema moc vyznam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 to mas pravdu, ja se snazim prodavany zbozi dat vzdycky pod nejakou hranici, nesnazim se na tom za kazdou cenu vydelat, tak jsem myslel treba 500 Kc za ten menic... proste aby nekomu poslouzil a mne nelezel zbytecne doma, no uvidim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Me se ten clarion nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 to nevadi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 hahahahahahahahahahahahahahaahaahhahahahahaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 kdesi sem cetl krasnej clanek. psalo se v nem, ze to cim si clarion ubira na vzhledu, pridava na zvuku a cene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 kdesi sem cetl krasnej clanek. psalo se v nem, ze to cim si clarion ubira na vzhledu, pridava na zvuku a cene. No vzhledově jsou Clariony dost "uchylný" ale je pravda že zvukově je to špička... Houmik: Tak kdy budeme zapojovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Spooky: rozhoduju se mezi radiem a tlumicema jedno z toho ted, druhy behem leta... nemuzu si vybrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 No vidim ze to nebude brzo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Spooky: rozhoduju se mezi radiem a tlumicema jedno z toho ted, druhy behem leta... nemuzu si vybrat urcite radio :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 za hodinu a pul budu vedet ale vyhralo to radio + novy podsviceni interieru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 A jakej radio budes koupit ahahhahahahhahahahhahahhahahahahahhahahahahahhahaha boze nak me hyta rejpalova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 A jakej radio budes koupit ahahhahahahhahahahhahahhahahahahahhahahahahahhahaha boze nak me hyta rejpalova :P Bude kupovat radio který umí pořádně zahrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Mě by vadilo, že to nemumí flashky. A 2 giga není nic. Ale jinak design zajímavý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 ja jsem skromny :) staci mi 2x 2GB... asi za 2 dny jeste konci jedna aukce na to radio, tak uvidim, kdyz se nepovede, tak ho koupim asi novy a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Zabiak: No fidis. Moje radio neumí ani MP3 z CDčka a jsem spokojenej jak blecha... :o :) Houmik: Tak jsem zvědavej. Já debil se včera večer zapoměl zeptat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 to mam za ten volant, co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 to mam za ten volant, co Jo přesně tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Dokud jsem neměl mobil taky jsem ho nepotřeboval a byl jsem spokojený. Flashky jsou skvělá věc od té doby už nepoužívám cdčka prostě mám v autě 4giga flasku a ještě mám nějaké a když je něco nového tak to tam šoupnu a je to. Ty karty taky nebudou špatné, ale né každý pc to má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Jo, to mas pravdu, normalne to tam fouknu pres mobil a nebo pres ctecku karet, to uz by se nejak obeslo... ale strasne se mi libi to radio samotny, proto po nem koukam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.