pepeechose Odesláno Listopad 27, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2024 Zdravím, řeším výměnu autorádia Swing bez bluetooth 5E0035867C za Swing s bluetooth 5E0035871, pro rádio jedu zítra, ale řeším jaký mikrofon koupit, při vyhledávání mi to nabízí víceméně jen toto: Náhradní mikrofon k autorádiu VW RNS510/Columbus hf micVW https://levnealarmy.cz/bezpecne-cestovani/hands-free/montazni-prislusenstvi-k-hf-sadam/nahradni-mikrofon-k-autoradiu-vw-rns510-columbus?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAo5u6BhDJARIsAAVoDWtFi_c_FsPcAzmK8tu8I7zTMxnpYuFmnfJFAPqaACT6RdNo5xuLVbsaAuv4EALw_wcB Bude to možné propojit? Bude to fungovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlu Odesláno Prosinec 10, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2024 Ahoj, originál mikrofon má číslo 3B0035711B. Podle prodejce, na tvém odkazu je to náhrada za tento originál. Podle fotky to vypadá, že by měl pasovat. Navíc je k němu ještě kabel k rádiu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
pepeechose Odesláno Prosinec 10, 2024 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2024 před 21 minutami, pavlu napsal: Ahoj, originál mikrofon má číslo 3B0035711B. Podle prodejce, na tvém odkazu je to náhrada za tento originál. Podle fotky to vypadá, že by měl pasovat. Navíc je k němu ještě kabel k rádiu. Děkuji, už jsem ani nedoufal, že někdo odpoví 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Šturc Odesláno Únor 16, 2025 Sdílet Odesláno Únor 16, 2025 Zdravím.Taky chci vyměnit rádio Swing bez Bt za rádio Swing s Bt. Chci se zeptat, co kromě mikrofonu je třeba ještě dodělat, nebo jestli stačí jen ten mikrofon. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepeechose Odesláno Březen 2, 2025 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2025 V 16. 2. 2025 at 18:28, Pavel Šturc napsal: Zdravím.Taky chci vyměnit rádio Swing bez Bt za rádio Swing s Bt. Chci se zeptat, co kromě mikrofonu je třeba ještě dodělat, nebo jestli stačí jen ten mikrofon. Děkuji. Ahoj, tady se moc nedočkàš, mělo by, ale já ještě neměl čas. Každopádně budeš muset k někomu, kdo má napojení na Škoda, protože rádio samo od sebe makat nebude a pokud je kradený, tak přijedou benga. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Šturc Odesláno Březen 2, 2025 Sdílet Odesláno Březen 2, 2025 Děkuji za odpověď. Kradený není mám i vin kód 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.