Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 No koukám že předek je před face a zadek ne :) opravuji se předek máš face a zadek nééé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 chipmann : jj jasný no, taky budéééé taky taky.... :D edit : Objednal jsem 2ks mračítek ( už dorazila ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Dneska takovej malej vejlet.... fotky jsou z mobilu, ale myslím, že ujdou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Tak jsem se dneska ptal na renovaci laku atd.... Celková cena ( interiér + exteriér + motor ) cca za 2500,- Což je dobrý...dle mě ( a dělaj to fakt kvalitně ) Pak jsem ze zeptal na folii na střechu, očekával jsem ( houmik psal, že cca 700,- ho to stálo )no cenovka byla trochu jinde, prej za 4000,- střechu, protože to je speciální folie, která jde zahejbat atd.... Tak to mě teda vyrazil dech...a říkál, že by bylo ( lepší/levnější) to nechat nastříkat.... Tak se ptám, kde by to šlo udělat za jinou cenu? ( fakt nedám 4000,- za střechu ) Klidně si i dojedu.... Díky PS: jdu vyčistit kola a dorazila i mračítka :-) sice je musim nechat nalakovat, ale hodim foto s černejma.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Večer jsem ještě prolejzal pár fotek tady na webu, jak je máte hezký tad.... a narazil jsem na jedno, který mě fakt vyrazilo dech...a asi jsem se i zamiloval... Co si o tom myslíte? Praktičnost + kvalita? Mě osobně se ten zadek fakt moc a moc líbí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Tak jsem nejdříve trochu vyčistil pneu... před a po a tady mračítka : a trochu jinak Jsou tam jen nasazený, proto někde neseděj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Tak jsem se rozhodl po dnešním poslouchání hudby, že musim velice razantně a co nejdříve udělat hudbu, pač poslouchat to ještě měsíc, tak to spíše někam radši napálim Nejsem nějakej HIFI expert atd... Chci to udělat na slušnej poslech za slušný peníze se slušnejma basama, prostě na pohodu a časem třeba půjdu i dál... a jak, že to bude vypadat? NÁVRH MDF podložky - od Milana II Tlumení dveří : - vnější plech = Vibraflex 40 ( http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-40 ) - vnitřní plech = Vibraflex 25 ( http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-25 ) - na tapec = akustická pěna ANS ( http://www.prohifi.cz/tlumici-material/sin...sticka-pena-ans ) Díry ke stahovačce atd... nejdříve přelepim páskou a pak nalepim Vibraflex 25 . Pokud mám pravdu budu potřebovat ( na přední dveře ) : 2x Vibra 40, 2x Vibra 25, 2x MDF a 2x ANS :-) = cca 2680,- ( když beru podložky od Milana II za 750,- pač nevim cenu přesně ) Reproduktory : Přední Ground Zero Competition GZCW 6-4Y - http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta...ition-gzcw-6-4y nebo Hertz EV 165.4 - http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/hertz-ev-165-4 Zadní Hertz EV 130.4 - http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/hertz-ev-130-4 cca 3181,- Vybral jsem středobasový, protože vejšky zatím dělat nebudu, ale pak je udělám a subwoofer zatím neplánuju... Celková cena teda bude : 5861,- a Vaše nározy??? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 tak nad fólii sem taky přemýšlel..ale carbon kapota mě řekli 5tis..... což je dooost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 VSemi: No mrtě, když mě houmik psal, že ho to vyšlo na cca 700,- komplet, tak jsem si řekl, že super, ale dneska mě trochu vrátil na zem :-) , ale říkám, že klidně jo, ale ať něco, jako carbon atd... ale za čerou střechu říkal, že je to škoda peněz... a na jednu stranu má pravdu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 http://www.polepsi.cz/reference.php?v=automobily brno...jako fólei 3D super a krásná...ale ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 700 komplet neeee 3000 Kc komplet 700 staly jen ty bocnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 houmik : áááá tady je.....ale to si mě předtím neřekl tak teď jsem se uklidnil a je mě dobře..... takhle mě klamat.... i Ty jeden... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 ale ale nemel jsem duvod ti nerict normalni cenu, spis jsme se nepochopili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 No gdyby byla to ta cenovka od 700 tak bych prisel tam u Vas a udelal to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Tak teď se rozhoduju, jestli jít do interieru : z LaK ten krémovej nebo RS černo bílej..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 jestli z L&K, tak to musis doladit ale vsechno, jinak to bude vypadat divne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 L&K sem zkoušel sehnal dlouho..i chipmen scháněl.....skoro nemožné..je jich děsně málo s nikdo neprodává....a nebo je cena uplně někde jinde oproti RS...těch je plno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 tjn světlá se mě líbí, ale prdím nato. Ta černá mě láká víc atd.... Takže je to jasný. PS: Co si myslíte o tom nárazníku na předešlé stránce? Někde jsem četl, že laminát ( myslim, že je ) není nějak extra košér, ale bourat nehodlám :-).... a co říkáte na hudbu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 staci v zime kamen blbej a laminat praskne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 fakt? Aha :-( tak to mě dost sere, pač jsem do toho chtěl jít, ale jestli je to takhle náchylný tak nato házim bobek :-( Tak holt půjdu do toho, co maj všichni..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Tak jsem dneska sundal přední zástěrky a šel čistit podběh no u řidiče krása :lool: a zadní zástěrky taky půjdou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 laminát na auto nikdy!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 laminát na auto nikdy!!!!! JO jo, ale este spojlery nigdy, jenom decnt :lool:...jestly hces neco napred agresivniho tak jenom ten RS jako ma npr honza, nic ineho, jako jen muj nazor . A jedine co se my libi je to co ma semi na zadni naraznik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 přiznej se že se ti líbi to moje auto celé.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Ono to tak dopadne, koupim RS nárazník a bude, jen jsem chtěl něco jinýho, než má každej. Tak bude RS nárazník... Tak teď koukám na : Koupení maxíku + změna komplet podsvícení + tempomat ( tak hledám nabídky ) Nejlepší by bylo, když najdu někoho, kdo to udělá všechno najednou..... Doufám, že tenhle tejden příjde blatník a nechám všechno přelakovat.... :-) PS: Když maxík bude už opinovanej na OI zapojím ho sám? Nebo je to složitější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Rolbar, Vasa, Garny, MartinRS, pak vim o jednom chlapikovi v Mlady Boleslavy... zvladne to hodne lidi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Díky, díky..... Ale teď nastává otázka, kdo je nejblíže Trutnovu? Abych nemusel každýmu jednotlivě psát odkud je :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 (upraveno) Maxik a tempomat ti udela Honza v Mlady Boleslavy, pocitam, ze tak za 2 hodiny je s tim hotovy :lool: ale to podsviceni nevim, to asi nedela... edit: najdes ho teda na SH nekde ve stalych nabidkach, je to honza72 myslim Upraveno Červen 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 :lool: díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Dnešek 27.6.2010 - stříbrná nebude, bude bílá Tak dneska jsem se rozhodl, že interiér nebude stříbrný, jak jsem nedávno dělal, ale že bude bílej.... No celkem pohoda, asi něco přes hodinu jsem dával dolů tu stříbrnou a pak jsem všechno pečlivě a důkladně nastříkal plničem.....mezítím jsem sekal...a pak jsem se těšil, že konečně to stříknu bílou, ale jak jsem zmačknul sprej, tak to vycáklo všude možně, samozřejmě jsem si asi z 20 bílejch sprejů musel vybrat nefunkční tak to zejtra snad stříknu a dodám fotky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.