chosehero Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Zdravim, premejslim o jinych sedackach do moji octavie combi. Ty co tam mam jsou dost nepohodlne predevsim na delsi cestu. Koukal jsem po sedackach z OII, ale nevim jestli tam budou pasovat nebo jak si to popripade upravit. Nemate s tim nekdo zkusenost, popripade jestli se tam da nacpat neco pohodlnejsiho. Mam OI combi, r.v. 1999. Diky P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 sedacky z Golfa IV, bud normalni nebo polosporty... pasujou taky sedacky z Leona. Da se to (vymena za sedacky z OII), nekde v inzeratech jsem videl specialni kolejnicky, ktery nahradi ty stavajici a na ty pak muzes namontovat sedacky z OII. dal jsem si teda tu "praci" a nasel jsem ti odkaz na ten inzerat, cena za ty kolejnicky je ale dost vysoka edit: a nemas uz ty sedacky dost prosezeny? edit2: koukal jsem se rychle na nejaky inzeraty, zalezi, kolik penez do toho chces dat, nasel jsem pekny polosporty v kuzi za prijemny penize a nebo takhle vypadaji ty ze Seata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Prosezene nejsou, jen jsou nepohodlne a to si nestezuju jen ja:), ale i moji znami. Ty v kuzi jsou fajn, ale cena porad vysoka, muzu mit z O2 klasiku cernou za 4tis, ale ty kolejnicky jsou teda palka. Co zadni sedadla z OII to nebude problem? O tech sedackych z LEONa jsem taky neco nasel, ale porad je to pekna palka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 (upraveno) mno, abych rekl pravdu... cena 10tisic za ty kozeny polosporty mi prijde fajn zadni nevim, jestli das, vsichni resi jen predni vcelku moc moznosti nemas 1. Golf IV - kolem 5-10tisic, tam zalezi, jestli sezenes latkovy, kozeny, s pytlem, s vyhrevem atd... 2. Seat - tam bych bral taky ty sporty a nebo Recara (blbe se hledaji) 3. OII - vymena kolejnicek + sedacky, cena bude taky zacinat nekde na 8tisich, zalezi na sedackach... 4. nebo vzit tvoje sedacky, nechat vymenit molitany za nejaky lepsi, nechat si prodlouzit ty spodni molitany a nechat ocalounit do puvodni latky jinak me zadny jiny reseni nenapada. Ja osobne chtel predelavat spodni molitany a potom calounit do bily kuze, nakonec jsem se rozhodl pro RS sedacky edit: pokud neresis penize, tak pekny by byly sedacky z Golfa R32 Upraveno Červen 23, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 a z novjejsich modelu OI nehodou nevite jake jsou. Jsou pohodlnejsi? Dneska mam sraz s kamosem, ze by neco pro me mel z OI tmavej interier s jinejma sedackam, ale mam obavy, ze to bude stejne, akorat v jine barve. Nechce se mi davat 10tis z to, ze to bude v aute vypadat cerne Uvidim, Dekuji za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 jediny, co si muzes jinyho objednat, jsou latkovy sedacky s tvarovanim RS sedacek... jinak se tam nic jinyho nedavalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 a ahodou ze superb I tam nepudou? tamty co mi kamarad nabidl jsou z toura, vypadaj uplne stejne akorat cerne a asi nejsou tolik prosezene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 myslim, ze superb ma uchyceni jako Passat B5, takze to neklapne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Cau, resim podobny problem, mam O1 r.v. 2004, sedacky jsou krasne, neprosezene, ale na delsi cesty proste na nic, boli zada a nohy. Takze si asi nepomuzes s novejsima z Tourky. Podle me proto, ze maji moc kratky sedak. Mam 190cm, takze se tam proste pohodlne neopru celym stehnem. Na delsi cesty kolem 3 hodin to resi ucinne tempomat, kdy sundam nohu z plynu a odpocinu si (pripadne polstarek pod stehno), ale na dovolenou si to utrpeni nedokazu predstavit. Pokud si budes davat sedacky z O1 RS, Leona (pokud sezenes z Cupry, tak mas urcite o pohodli postarano) nebo polosporty z GIV, tak napis, jak se ti sedi, kolik si do toho vrazil a jestli to za to stalo :lool:. Ja se asi poohlednu po nejakych vrakacich, kuzi nechci, kdo se v tom ma potit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 tak si nechte ten sedak prodlouzit, ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 A kde mi takovy zazrak udelaji? Rozparat sedacku, vyhazet molitany a dat nejake kvalitnejsi/delsi + zpet ocalounit podobnou latkou, protoze ta puvodni bude pravdepodobne mala nebo znicena po teto uprave. Pocitam ze to bude dost pracne, a tak me napada, jestli to nebude drazsi nez si koupit RS sedacky :lool:. Klidne bych sel i do polosportu z GIV, ale nevim jestli bych si pomohl, neznam nikoho z GIV abych to ozkousel jestli to vubec za neco stoji, resp jestli je to lepsi na delsi cesty, o bocni vedeni mi nejde, jenom o ten sedak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 ach jo :lool: udelaji ti to treba tady napis mail nebo zavolej a uvidis, kolik to bude stat. Jestli cekas od RS sedacek nejakej zazrak, tak budes zklamany http://woo-doo.eu/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Dik, to vypada slibne. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 (upraveno) ty RS sedacky fakt nenabizeji o tolik lepsi komfort v miste toho podsedaku jako mne to vyhovuje, ale myslim, ze ty bys za to dal zbytecne penize... on ti podle me udela sedacku tak, jak budes chtit :lool: jinak kdyz budes hledat, tak se daji normalne sehnat original latky, nemel by s tim byt problem. Kdyz se chce, tak vsechno jde Upraveno Červen 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 kdyz si pro ne dojedete a budou za slusnou cenu, tak je vydrazim :lool: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...T#ht_500wt_1154 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 No ty sou pekne, ale vzhledem k tomu ze neumim nemecky a ta prdel je az nekde u Hamburgu, tak je to trochu z ruky, ale dik za inspiraci :lool:. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 uvidim, jak se bude pohybovat cena, konci to za 2 hodiny... :lool: s nemcinou si snad poradim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Dej vedet jak si dopadl, cena je zatim lakava, ale muze to skoncit klidne na 500€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 boot: muze, ale to uz by bylo hodne drahy :lool: uvidime... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 tak me ted kurvy prehodily na posledni chvili ale uz jsem tam vyhlidnul dalsi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 To je skoda, skoncilo to pod 100€, vyhlidl sis tyhle? http://cgi.ebay.de/Sportsitze-SEAT-LEON-VW...=item2308023d77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 uz jsem prihazoval na 102, ale nestihl jsem to asi o vterinu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Tak po vymene mailu s woo-doo.eu, mi chlapek na napsal, ze by mi sice mohli prodlouzit sedak, ale vzhledem k tomu, jaky by byl vysledek a cena, tak at si radeji koupim polosporty nebo z GIV nebo Topsporty z Leona. Ferove jednani. Zadny lakovani. Takze nezbyva nez nasetrit na nejaky lepsi sedacky, no co, kdyz uz tak uz, nasetrim na nejaky vyhrivany sesle s pytlema a necham si to zdratovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 tak tak... no ja bych sahnul po tech polosportech v kuzi, jak jsem daval odkaz, jsou paradni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 Jo ty sou paradni, ale mam tmave sedou karu a interier cerny, takze to by se moc nehodilo .... tapecy se mi nechtej shanet... i kdyz mit cely auto ve svetly kuzi je krasa.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 (upraveno) Nasel jsem krasny recara z Golf IV v cerny kuzi, ale ta cena je teda husta 1300 euro ale to by bylo vymazleny nevim, no, ted jich moc neni, co tak koukam a ty latkovy polosporty jsou bud v modry nebo cerveny, to se ti taky moc nehodi. Upraveno Červen 29, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 No v tomhle bych si sedel jak kral na trune, to vypada luxusne, ale ta cena, ta je smesna :) Ja bych chtel neco do tmava ... nejlepe sedy nebo cerny ....max by se treba dalo skousnout bocni vedeni v jiny barve nebo naopak ... kombinace cerna bila treba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
booot Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Zdar, co tyhle? http://cgi.ebay.de/Recaro-sitze-Seat-Skoda...=item4cf04ee5c8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Ty z toho Leona jsou fakt libove. Za 100 ecek jeste super. Dal jsem tam sedacky z OI tour 2006. Nejsou tolik prosezene. Sedi se v nich lepe, uvidim az pojedu na dovolenou. Cenu i s tapecirungem jsem sehnal za 2500 a ten svuj sedej jsem strelil. Takze zadna velka investice a vypada to lepe P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Panove,vie niekdo ci pasuju zadne sedacky RS O2 do Rs 1? vojdu sa tam alebo nie?Musi sa to nieako prerabat ,dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.