Octavius84 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Tak co o ní napsat: Je to už babička r.v.1998, odkoupená od známe, takže sem druhý majitel, momentálně najeto cca 180 tis km. Motorek je v tom v základu 81kW AHF, s drobnýma úpravama od MVOLESKA, a to trysky BOSCH 764 a turbo KKK z FRS a samo čípeček k tomu, bez EGR a katu a trubkou místo vyfuku. Sériovy podvozek nahradil komplet od HP Sporting a jsem za to rád. Kolečka jsou Mille Miglia model T-12, a jednu chvili (asi 2 dny) jsem vozil nějaké BBS montované na nějaký koncernový vůz. Výbava je na tu dobu celkem slušná, okna+zrcadla v elektrice, climatronic, výhřev sedaček, šíbr v elektrice, řadička z Ruma, hands-free od Parrotu a momentálně koketuju s doděláním ASR, které se mi válí na polici v garáži už asi 4roky. LEDky od Fattyho v předních světlech a osvětlení RZ. Loni v létě jsem namontoval HID bixenon sadu (spousta lidí bude asi nadávat), ale prostě tam je + ke xenům dodělané ostřiky světel. Taky mám ještě folie na oknech. A s tím vším sem u nás prošel legálně STK. Jinak loni napodzim jsem pořídil kožku na kapotu jako spousta lidi taky jsem odstranil zadní stěrač... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Tak ještě doplním RS volant, pedály, tuňáckej budíček na tlak turba, GREEN vložka filtru. Přídavné mlhovky a odstraňen zadní stěrač. A jedna skoro avatarová fotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Ještě doplním fotečky z lakování brzdiču na zlato, odstraňení chromových klik, a jakž takž umytýho motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Moc se mi libi barva opravdu nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Pekne decanko,nenapadne a s citem...Tak to ma byt... A me se libi i ta koncovka vyfuku.. :P Aspon to nemas vyvedeny rovne a vocouzeny,jak nevim co.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Vynikající vzhled :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 koukám že tam máš climatronic, to je ještě ten starej typ co se dával do Audin? Můžeš pls hodit foto? :P jinak na to, že je to 98´vypadá moooooooc dobře prostě mazlik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Kluci, dik. jinak climatronic mam ten pocit ze je stejnej jako ma kazdej. Ale klidne ho vyfotim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 pekna jen co je pravda, prsim te kdo ti delal ten prevlek kapoty?diiiiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 pěknej kousek :) ten vyfuk mě dostal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Dekuju kluci, tak nejak se snazim. Ten je kupovanej pres SH forum od uzivatele Ilegal tuner nebo jak se to pise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Máš pěknou káru chlape ;) . Líbí se mi ten návlek na kapotě, jezdíš s ním pořád? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Diky, taky sem na tu tvoji koukal...A koukam ze jsi z fajn mesta:D Jo jo jezdim s tim porad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Z fajn města.? Tak teď nevim ,jestli to mam brát jako kompliment nebo jako vtip :D A má ten návlek nějaký účinek nebo je to jen z čistě estetické záležitosti :) ? A na kolik to přijde, teda jestli to není tajný.? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 No me se v Lounech jako vzdycky libilo...Ma to asi spis jen esteticky vyznam, i kdyz mozna predek kapoty a maska nebude tolik omlacena od kaminku. Stala cca 2tis Kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Tak ok ;) 2tis není zas tak moc, asi si to taky pořídim, vypadá to fakt pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Proč si odstranil zadní stěrač ? Já bych byl za něj celkem rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Protoze se za nim na kombi drzi docela solidne prach, po predchozim majiteli uz ma okno nejake oderky tak jsem to nechtel zhorsovat a nepouzival kdyz bylo zaprasene. Pak jsem zjistil jak jde jednoduse dolu, tak sem ho sundal a myslim ze to i docela dobre vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 moc pekna a hlavne tak kozenka na predni kapote.....taky bas jsem chtel poridit neco podobneho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Diky...Sice nejak nechapu ten konec ale diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Diky...Sice nejak nechapu ten konec ale diky... Ja ten konec taky nechapu :D Co nejaky dalsi upravy? nebudes delat? Si riikal ze mas doma ten kremovej interier z L&K :D Nedame v tydnu nejaky sraz? bych se za tebou klidne stavil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Interieru sem se zabvil, protoze oprava by byla za ranec, uz davno. Se srazem ted nejak nestiham... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 prepac ale je to jedna s najkrajsich O1 na fore...uz parkrat som presiel tvoju temu..aa prezrel si fotky tvojej octy a dost sa mi paci..hlavne farba...a tie trmene...zlate su bomba!tak si to natriem aj ja na svojej oIIke :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Za to se nemusis omlouvat, diky, jsem rad ze libi i nekomu jinemu nez me.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Prihodim nejake mobil fotos pro oziveni.... 1) tatikuv novy srac, musim rict ze sem z toho docela unesenej, jede to docela fajn.... 2) nejake foto moji chcanky :D 3) foto mazlika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Co jsi to udelal s tou antenou?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Jak udelal? Nic, odsrouboval serii a nasrouboval tuhle.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Jak udelal? Nic, odsrouboval serii a nasrouboval tuhle.... Co to je za antenu??? Chci taky... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Hele vubec netusim, tenkrat sem ji s nekym vysmelil...A i docela chyta signal, i kdyz ne tak jako seriova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 já ti dám s někým :) tu má odemě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.